Long time no see

Oii, her er det lenge siden jeg har vært innom. Sitter nå i skrivende stund å venter på at ei venninne skal bli ferdig til å ut å spise lunsj sammen med Daniel og meg!=)

Siden sist jeg skrev så har det skjedd en del forandringer i livet mitt. I livet vårt. Kort fortalt så har Daniel og jeg flyttet for oss selv. Så nå bor vi i ei leilighet midt i byen.
Her trivdes i alle fall jeg fra første dag, mens Daniel måtte ha et par uker på å tilpasse seg den nye tilværelsen. Noe jeg forstår veldig godt. Skal ikke være enkelt for de små heller. Som ikke helt skjønner hva som skjer når mor og far flytter fra hverandre. 

På tirsdag kom vi hjem fra Thailand. Vi dro 16.juni, så har vært der ca 14 dager. Hadde det kjempekoselig, med sol hver dag, unntatt den dagen vi kom, og den dagen vi dro! ;) Så, det passet jo perfekt! Borte er definitivt bra, men hjemme er altså best :) Det var både Daniel og jeg veldig enige om :)

I helga skal vi kun slappe av å kose oss, å på mandag starter Daniel i bhg igjen etter å ha hatt ferie i 3 uker! Det tror jeg blir stas, for han er veldig rastløs her hjemme!

God helg alle sammen!
 

Én kommentar

Angelica

02.10.2013 kl.22:34

Hei fin blogg!

Sjekk ut bloggen min håper du liker den og blir fast leser:-)

angelicab.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits