SKRAVLERI

Akkurat i det jeg skal til å skrive, går det opp for meg at jeg kun oppdaterer bloggen når jeg er ensom og forlatt. Hehe. 

I dette skrivende øyeblikk sitter jeg å måper over alt stoffet jeg SKAL kunne innen tirsdag. Tirsdag er den store eksamensdagen i Fysiologi og Biokjemi. Et fag jeg ikke skjønner en eneste setning læreren sier. At mennesker har doktorgrad i dette faget kan jeg umulig forstå. Panikken har ikke slått inn for fullt enda, da jeg har så stor tro på at jeg skal kunne dette, og dette og dette innen eksamen, i det jeg legger bunker på bunker med ark til side for å gjøre enda en bunke med eksamensrelaterte oppgaver. Jeg har kun meg selv å takke, jeg kunne startet for ca.. ..et halvår siden. Men, i stedet boltrer jeg meg med fritid, party, tv og film + kosing med minstemannen min selvfølgelig. Har alltid sagt at jeg lærer best under press. Så la oss håpe jeg lærer alt mandagskveld. 

Uansett,  Godt Nyttår. 2013. Leste et sted at dette er det første året siden 1987 hvor et og samme tall ikke gjentas to ganger. Interessant lesing. Hihi.

Ellers har jeg huset for meg selv i helga. Kjærest har reist til Oslo for å ta noen blodprøver de tydeligvis ikke tar her. Å i og med at jeg skulle lese til eksamen hele helga, tok han med seg minstemann å leverte han i Trondheim til Mamma. Kan ikke huske sist jeg har vært så lenge alene. Det er godt, samtidig som det tar livet av meg. Kjedelig som fy. 

Nå skal jeg prøve å gjøre resten av oppgavene som skal i "pugge-permen", så skal jeg ta med meg den å dra på skolen for å øve sammen med resten av gjengen. 

 


Daniel fikk seg Real Madrid-drakt til jul! Å selvfølgelig er det vikrig å se kamp!


 
Faktisk så heldig å få Tab til Onkelen sin. Det har jeg både fått positive og negative tilbakemeldinger på.
Den får han spille på før han legger seg, da det roer han ned før leggetid!=) Vi har lastet ned massevis av spill, som han er kjempeflinke på.


<3

 

Ciao

 

2 kommentarer

Lykke til med eksamen :) Fine bilder :)

FNS

08.01.2013 kl.19:00

Tusen takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

hits