TRIVES

Det er lørdagskveld. Andre lørdagskvelden på 7 mnd kjæresten og jeg har alene! "Levende" lys, øl, vin, smågodt, nyvasket hus, tom skittentøyskurv, jaa.. jeg kan fortsette noen linjer til! HERLIG kveld med andre ord. 

Nå har jeg jo prøvd meg som Sykepleiestudent i noen uker, å hittil så trives jeg veldig godt. Har fått nye venner som jeg har blitt glad i, å bare det gjør det jo enklere på skolen. 
Ellers er formen blitt mye bedre. Endelig ting som går litt min vei. Følte alt gikk (nei, løp) i mot meg, å det er ingen hemmelighet har jeg har vært veldig deprimert en god stund. Men, nå stabler heldigvis ting seg på bena igjen sakte men sikkert, å jeg kjenner det er utrolig godt. Kjæresten er enda sykemeldt, å det ser ikke ut til at han kommer i jobb dette året. Selv om det har blitt flere og flere av de gode dagene, har han fortsatt dager hvor han ikke er i stand til å gjøre noe som helst. Men, kjenner at jeg har tilpasset meg selv å leve slik på en måte. Så klager ikke! :) Så lenge man holder sammen som familie, er man veldig veldig sterk.

Nå er det film på senga med kjærest! 

Ha ei fortsatt fin helg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits