NURSE FAY

Hei igjen

I siste innlegg skrev jeg om et svar jeg skulle få senere på dagen. Jeg fikk dessverre ikke det svaret jeg ville ha, å i og med at jeg er supervant til å få det sånn som jeg vil (som oftest i alle fall) ble jeg suuperskuffet over at jeg ikke fikk det svaret jeg forventet å få. Men, det ordner selvfølgelig for snille piker, å jeg fikk heldigvis en annen beskjed i dag. Jeg har herved fått plass ved Sykepleiestudiet her i Kristiansund. JIPPI! Endelig noe som går min vei, å jeg er såå glad!

Så, nå er det å sitte på skolebenken i 3 år til. Med all den skolegangen jeg nå har hatt kunne jeg vært utdannet lege for lenge siden. Neida, bare nesten. Dette skal bli spennende!:) 

I dag har jeg vært på jobb, er så utrolig sliten. Kjenner jeg er småkvalm og dårlig form. Vet det går farrang her i byen, bør ikke ruge på det i alle fall.. Det har jeg ikke tid til.

Kom nettopp hjem fra svigersøster som laget middag sammen med Thomas i dag, godt å få det servert. Nå skal jeg lese litt skolegreier, sette meg litt inn i ting, sånn at jeg er klar for registrering ++ imorgen!;)

Have a nice day
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits