GOD MORGEN :)

 

Første morgenen hvor jeg kan si at jeg er blid. Haha. Selv om definasjonen av irritasjon er like i nærheten. Noen mennesker skjønner tydeligvis ikke definasjonen av å være på besøk.

Daniel våknet litt før 6 i dag, å jeg klarte faktisk å stå opp bare et kvarter etter han. Rekord hittil på noen måneder. Når jeg kom ned satt han å lekte med togbanen sin å såg på tv. Svigerfar er her (enda) så han er ikke alene når han står opp. Tvn står på døgnet rundt, så det er alltid tv på uansett tid man står opp (til min store fortvilelse) 

Ellers kan vel den fine starten på dagen være på grunn av at jeg skal få svar på noe i dag. Fohåpentligvis. Et svar som eventuelt skal forandre livet mitt de 3 neste årene ;) Så utrolig spennende. Om det viser seg at jeg får det svaret jeg vil ha, og MÅ ha, så skal jeg selvfølgelig nevne det her i neste innlegg, hvis ikke dropper jeg det bare. Jeg er allerede et snev for mye negativ her inne, å regner med jeg blir enda mer negativ om det ikke ender opp med å bli sånn som jeg vil! Blir så godt å starte "på nytt" om det går den rette veien. 

Nok hemmeligheter, nå skal jeg vaske sengeklær ++, deretter slappe av før en liten jobbøkt klokken 12 :)

Ha en fin dag
Én kommentar

Elisabet Yvonne

08.08.2012 kl.14:40

Æ lika det ;) Spennende!!!

Skriv en ny kommentar

hits