LANGE UKER, KORTE HELGER

God kveld, eller skal jeg si god morgen? 

Jeg har duppet i hele dag, å er fortsatt helt utslått. Var på jobb igår frem til klokken 15, deretter ventet en avslappingskveld, men ei venninne ringte å spurte om jeg kunne være dørvakt på baren hvor hun er bartender. De var nemlig manko på en vakt som kunne sjekke legitimasjon osv. Etter litt tenking sa jeg ja, å stilte opp på noe jeg ikke hadde peiling på. Men, herlig å komme seg ut litt, uten å drikke vel og merke, og morsomt å prøve noe nytt. Dette kunne jeg gjerne gjort flere ganger. Artig at folk plutselig for en helt annen respekt for deg enn til vanlig. Missforstå meg rett. 

Plutselig kommer det et visakort rett fremom øyene mine, å jeg så plutselig et veldig kjent ansikt. Kjæresten hadde tatt turen ut for å overasske meg, å gjett om jeg ble. Han skulle ta noen pils til jeg var ferdig på jobb, deretter skulle vi ta taxi hjem sammen. Meen, den halvtimen i baren møtte han masse kompiser han ikke hadde møtt på en stund, så ville være med dem videre. Selv kom jeg hjem klokken 4 inatt, å Daniel vekte meg fem på seks. Å i hele dag har han testet grensene mine til det ytterste, å jeg er så klar i hodet mitt akkurat nå. Utrolig hvordan disse barna tester en. 

I morgen er det klart for atter en arbeidsuke, håper jeg kommer meg sånn nogen lunde igjennom den. Forrige uke ble en lang uke! 
Nå skal minstegull i seng, så venter senga på meg. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits