TANKESØPPELBØTTE

Hei igjen

Har i flere uker tenkt på å oppdatere her, men det blir liksom aldri gjort. Nå har jeg egentlig massevis av gjøremål som jeg skulle ha gjort, men de som kjenner meg ekstra godt vet at jeg er en av de som utsetter ting, for det kan gjerne gjøres senere. En stygg uvane å gjøre ting senere. Ikke vent til i morgen med ting du kan gjøre idag. Passer meg ypperlig. Et ordtak jeg skal prøve å leve etter. Så langt det går selvfølgelig.

Siden sist har jeg vært på nippet til å knekke helt sammen (alt på grunn av slik livssituasjonen min er nå. Vår livssituasjon.) Har ikke ord for hvor sliten jeg er, å hvor lei jeg er av å ha det slik. Selv om vi prøver så godt vi kan å være der for hverandre har det nå blitt vanskelig å gjennomføre det. Jeg bestilte en tur til Syden til meg, Thomas og Daniel. Rett og slett for å få tiden til å stå stille litt, få litt kvalitetstid sammen som en familie og ikke minst komme oss litt bort ifra hverdagen. Den Tyrkiaturen gjorde underverker for kropp og sjel, og til og med Thomas var i god form hele uka. Deilig. Savner at han er slik!
Uka etter vi kom hjem fra Tyrkia dro vi til Danmark med et godt vennepar og deres små jenter, som er like gammel som Daniel! Kjørte først bil til Oslo, for så å ta danskebåten over til København. Kjempetur som jeg mer enn gjerne tar opp igjen. Vi leide oss hytte på Pøt Strandby. Kjempesøtt lite sted.

Daniel fylte 3 år den 25.Juli, å vi har hatt en kjempekoselig feiring med familie og venner. Nå gjenstår bare barnebursdagen. Spørs om jeg har noen krefter igjen til den. Må jeg ha. 

Det hjelper å skrive ned tanker og frustrasjoner om det ene og det andre, så bloggen blir nok en aller så liten tankesøppelbøtte fremover. ;) Morsomt ord!

Nå skal jeg se en film sammen med kjærest, så finne senga før atter en arbeidsdag kommer! :)
3 kommentarer

Liss-Marie ( 17 og gravid )

01.08.2012 kl.22:44

Så fin blogg du har :) Håper på kommentar tilbake :)

Marthe

01.08.2012 kl.23:40

Håper det går bedre for dere snart, Fay! Hold ut! <3

FayNatalie

02.08.2012 kl.18:16

Marthe; Håper jeg så inderlig også :)

Skriv en ny kommentar

hits