PÅ TIDE MED EN LITEN OPPDATERING

Heihei kjære få trofaste lesere! ;) 

Nå sitter jeg i godstolen min å koser meg men en liten sjokoladebit. Kaffen trakter igjennom trakteren å jeg har planer om å ordne meg en "Cafe Oleee"
Altså, en Cafe Latte, bare med traktet kaffe ;) Kjæresten er ute å rydder/støvsuger bilen sin, han har ny bil serru. Han og svigerfar skal straks dra til Surnadal en tur, 
så jeg blir hjemme alene. LYKKE. Det beste jeg vet for tiden er å være hjemme alene. Etter å ha hatt kjæresten hjemme her hver dag siden 12 Desember, å svigerfar her siden før Påske, 
så kjenner jeg at alenetiden er mer nødvendig enn noen gang. Som jeg skrev på innelegget under her så er jeg sliten, å de dagene jeg ikke er på jobb sover jeg gjerne til både klokken 2 og 3. 
Tror det har mest med å gjøre at jeg er psykisk sliten. Lei av å ha det sånn som vi har det nå. Er jo vant til at kjæresten er på jobb, å stiller opp med ting både her hjemme og med Daniel, men alt dette har jeg jo nevnt tidligere. Han har ikke fått noen diagnose, men de gode periodene er heldigvis litt lengere nå enn før. Krysser fingrene for bedring! 

Ellersen, så har vi gjort en del siden sist, men i og med at jeg ikke får lastet opp noen bilder akkurat nå får jeg ha det til overs til ikveld eller i morgen! ;)

Daa har jeg huset for meg selv, å det skal nytes! Ha en fin dag!

Én kommentar

29.07.2012 kl.19:32

hørtes deilig ut:)

Skriv en ny kommentar

hits