SER FREM TIL PÅSKE OG FAMILIEKOS

Hei igjen

Tusen takk for fine kommentarer på innlegget under her, å tusen takk for støtte og fine ord ellers, både på sms og facebook! Kjæresten kom hjem fra sykehuset etter ei uke, å er nå i litt bedre form! :) Selv om de ikke fant ut så mye mer denne gangen heller. Men, de har en liten finger på Fibromyalgi. Å vi krysser fingrene for at det ikke er det. Går jo opp og ned hver dag selvfølgelig, å akkurat i dette skrivende øyeblikk holder han faktisk på å støvsuge. Det har han ikke gjort på mange måneder. Å har lekt med både Daniel og onkelungen Arion som er på besøk nå. Men, i og med at han bruker krefter i dag, har han nok ikke krefter imorgen. 

På onsdag drar vi på hytta oppe på fjellet. Jeg skal først på jobb, både på onsdag og imorgen. Så, har så vidt begynt å pakke litt. Blir godt å komme unna hverdagen litt, å slappe av på hytta sammen med familie og venner i noen dager. Det har snødd i et sett i hele går, i natt og i dag, så ser ut til at vi kan få det fint på påskefjellet !! Å det liker vi, i og med at Daniel har fått seg nye ski som må brukes. Han sto på ski for første gang for noen uker siden, å var kjempeflink, så gleder meg til å se utviklingen i løpet av påska. 

I natt hadde jeg et aller så lite astmaanfall, så jeg har sittet i sofaen/stolen i så og si hele dag. Har vært på sykehuset og på apoteket for å fått meg ny medisin. Var selvfølgelig tom når jeg trengte den mest. Men, nå er ting på bedrigens vei. Heldigvis. 

Nåå skal jeg slappe av og kose meg resten av dagen, så får dere ha en kjempefin dag i vinterværet, eller sola om du befinner deg en plass hvor den skinner! ;)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits