GODT Å ENDELIG KJENNE PÅ ENERGIEN

God kveld i heimen

Akkurat nå sitter jeg å koser meg i godstolen å ser på Biler 2 for andre gang sammen med Daniel. Eller, vi ser egentlig ikke så mye da, jeg trykker litt på Pc`en, mens Daniel kjører litt lastebil på gulvet. Far selv ligger i sofaen med sin egen pc å drømmer seg bort i Ski.

Idag er jeg stolt over meg selv. Har som sagt ligger på latsiden i noen uker nå, å det har virkelig vært kjipt. Man vil jo gjerne ha et rent og pent hjem. Men, i dag har jeg fått vasket 3-4 maskiner med klær, å det er endelig tomt i kjelleren. Fått vasket badet, blant annet badekaret, vasket stue, kjøkken å ommøblert litt på stua. Morsomt at bare noe veldig lite kan gjøre så mye. Så, nå er jeg veldig fornøyd. 

I går dro Thomas å jeg inn til byen etter å ha levert Daniel i barnehagen. Thomas skulle til legen, å der ble jeg sittende på venteværelse i 2 timer. Masse som skal undersøkes, prøver skal takest og en del venting må til. Heldigvis dro vi på Braud & Bollur å kjøpte oss is etterpå :) Elsker bringebærsorbet og oreois sammen, selv om det høres litt rart ut! Kombinasjonen er knallgod, å jeg smakte det etter at en kunde kjøpte det og anbefalte det. Yammiii..
Etter isen var slukt gikk vi en tur igjennom noen butikker for å se om vi fant en litt varmere jakke til Daniel. Han har jo sikkert 20 vinterjakker, men alle er på nippet til å bli for små, eller er akkurat passe, sånn at det ikke går ant å ha fleecegenser/ullgenser under. Å vi endte opp med et kupp fra Cubus;
Bildene viser virkelig ikke hvor fin jakken egentlig er. Daniel har jo knallblåe øyne, så vi kjøper så å sei nesten alt blått til han, men denne gangen bestemte vi oss for å kjøpe grønn. Knallfornøyde, å kun for 99,- ;) Denne jakken kan han jo ha neste år også, da den er både lang og romslig. Med Militær-boblebuksa hans sammen med denne er han klar for å dra på påskefjellet. Ikke lenge igjen nå, å jeg gleder meg som en liten elefant. 

Nå skal jeg lalle godgutten, som allerede er en halvtime forsinket i seng. 
Ha en fin kveld! :) 

2 kommentarer

Ingrid

20.03.2012 kl.22:48

Slutt og herm etter Max;)

FayNatalie

21.03.2012 kl.07:31

Ingrid; Har han sånn å? :) Kjempefin isåfall :D

Skriv en ny kommentar

hits