FREMTIDIG SKIPROFF

God morgen

I skrivende øyeblikk så ligger jeg som et slakt i sofaen å gjesper, å kjæresten ligger gjemt under ei dyne i lenestolen sin, å slik går dagene. Klokka tikker å går frem til jeg skal på jobb halv 4. 

I helga fikk jeg til et etterlengtet besøk til mammsen som bor i Trøndelag. Kjørte dit på torsdag, å i og med at mamma og co var på jobb på fredag, så tok vi oss en aller så liten tur til Trondheim. Der kjøpte vi blant annet ski til Daniel, å det ble veeldig godt mottatt;

 

 

Han var kjempeflink fra da han fikk på seg skiene til vi tok de av. Jeg ble skikkelig stolt over hvor fort han tok det :) Så, nå gleder vi oss på Påske, å håper at det blir godt med snø på hytta :)) Da blir det noen små turer! 

 

 

Malte litt gjorde vi også. Både Thomas, Daniel og jeg. Kjempemorsomt, å noe vi må bli flinkere til å gjøre her hjemme. Faller fort på Tv og Film når vi er her 3sammen.

 

Daniel prøvde også en sykkel med støttehjul samtidig som vi kjøpte ski. Dette var også stas, så vi må investere i en slik tror jeg! Han har faktisk ikke trehjulssykkel enda, i og med at at han har så mye annet med hjul, men tror kanskje vi dropper det nå å heller kjøper denne i stedet :) Gutten vår begynner å bli så stor. Rart..

 

På lørdag hadde vi kosekveld med familien, så gikk tidlig til sengs. Både Thomas og jeg er helt utslitt for tiden, å det er skikkelig slitsomt. Thomas har vært sykemeldt siden Desember, å jeg føler jeg bare går å surrer å ikke får noe ut av noen dager. Kjedelig å ha det sånn, men tror det har litt med at ingen verdens ting går vår vei for tiden.. 

 

I går var vi på besøk hos et vennepar som vi ikke har sett på kjempelenge. Det var kjempekoselig. Utrolig hvor rart det er at man mister litt kontakten med noen man går så godt overens med, å er så glad i. Men, så holder vi jo på med hver våre ting, å kanskje har andre vennegjenger, så blir det jo fort sånn dessverre! 

På kvelden var jeg hos Charlotte på jentekveld. Maren, Charlotte og jeg pratet i ett sett i flere timer. Fort gjort når jentene møtes ;) Kjempekoselig, selv om jeg var klar for å legge hodet på puta rimelig tidlig.. 

Oppremsing.. Ja, jeg vet alle elsker det!

Fay Natalie

 

 

4 kommentarer

maigullet

15.03.2012 kl.14:52

Ja han bynja å bli en stor gutt no Fay :D

Kjempe stas rekna e me å kjøp inn slike ting :D er jo nesten som man husker det selv hvor gøy det var :)

Ønsker dere alle go bedring <3

ElisabetYvonne

16.03.2012 kl.06:57

Ælske oppremsing ;) Søte lille vennen som bli stooor <3

FayNatalie

16.03.2012 kl.08:44

Ann Maritha; Jaa, tia går såå fort, hahaha.. føle æ sei det hele tia, men bare vent, så ska du sjå at du tar sæ sjøl i å sei det fler gang du å ;) Ja, kjempeartig :D Tusen takk, søta <3

Elisabet; Ja, itj sant? ;) Jaaa, bebisen min e ikke nå bebis lenger ;O ;)

Marianne

16.03.2012 kl.09:32

SV: E går økonomi og administrasjon :) Molde har en kjempe bra høyskole, så d e ikkje dumt å ta deltid der ;)

Skriv en ny kommentar

hits