LØRDAG, MALING OG JENTER SOM ER FIN PÅ VIN

Hei og hå

 

Nå har jeg akkurat kastet meg i sofaen, for så bare å ligge her å slappe av noen kvarter. Minstemann var hjemme i går, å er hjemme i dag. Feber og stygg hoste stakkars. Størstemann sitter på legevakta å venter på å få inn til en lege. Sannelig ikke enkelt i disse dager. 

 

Kjære har vært sykemeldt siden før Jul nå, så vi har fått gjort massevis her hjemme. For noen uker siden tok vi turen til en gjenbrukshall for å se om vi fant noen gamle skatter. Gjett om vi fant. Fant 6 spisestoler, stativ for å ha på badet, 3 forskjellige vinholdere i smijern, en kommode med glasskap + noen småting for til sammen 400 kroner. Det er helt vilt. Vi er så fornøyde med de tingene vi har kjøpt. Å det er alldelesen ikke den siste gangen vi tar turen dit. Værst av alt er at alt dette er fint som nytt. Noen synes kanskje det er vel stakkarslig å kjøpe ting som andre har hatt før oss, men vettumeghva, så høy på pæra er vi faktisk ikke. Man finner alt fra lamper, sofaer, stoler, kjøkkenredskaper, kjøkkenmaskiner, kommoder, leker, bøker og massevis av pyntegjenstader. Før jeg ble med så var jeg litt skeptisk, så for dere som er litt skeptisk på gjenbrukshaller, ta turen dit, så skal du se du blir forundret. 

 

Ellers, så var jeg hjemme på Aure på lørdag. Ei venninne, (www.elisabetyvonne.blogspot.com) har kjøpt seg hus, å inviterte til å male å drikke vin. Vin ble det sannelig..

 


16 liter vin, 6 jenter... Morsomste kvelden på veldig veldig lenge. 

 

Fin, i know

 

 


Når man pusser opp, har man ikke møbler. Men, å sitte på gulvet å kose seg med vin, er noe av det morsomste jeg har vært med på i hele mitt liv. Hahah.. "Kenneth, du må skynde deg å sette deg ned, plutselg er sofaen full"

 

Hadde i alle fall en kjempkveld/natt, som jeg håper vi gjentar fortere enn fort. 
Nå hører jeg en liten tass som romsterer veldig i 2 etasjen, å det tyder jo på at han er våken ;)

 

Ha en fin dag

5 kommentarer

Anniken

17.01.2012 kl.18:52

Og skal si dere hørtes! Hehe :D

FayNatalie

17.01.2012 kl.22:43

Anniken: haha, jaa.. hører andre naboer har sagt det også.. Rart at det er så veldig lytt der.. Vi var jo bare 6 jenter, + 3 stykker til i en halvtime :) hehehe, men bra dere holdte ut med oss ;p

Anniken

18.01.2012 kl.08:07

Hehe, såppas å ja! :D Men vi bor jo vegg-i-vegg, så kanskje ikke så rart at vi hørte knisingen, "hylingen" og musikken :D

Agga

20.01.2012 kl.11:54

genseren min faya ?

Fay Natalie

20.01.2012 kl.13:14

Den er nok min, søte du ;¤

Skriv en ny kommentar

hits