GLEDELIG OVERRASKELSE

Good Morning

Daniel og jeg har vært oppe i noen timer nå, mens pappsen fortsatt ligger å sover. Hadde besøk av MarenMi i gårkveld, å ble seinkveld før jeg kom meg i seng. Faktisk så så jeg på klokken rett før jeg la meg, å da viste den halv 3. Thomas var oppe en good stund etterpå virker det som, da vi sto opp var hele etasjen shinet. Kjøkkenet var strøkent, stua var ryddig og fin å han har byttet ut alle de 38 telysene jeg har rundt omkring ;) Sannelig ikke værst å stå opp til. 

Snart skal Daniel ta seg en dupp, å da skal jeg pakke å ordne meg. Tar turen til Aure om noen timer sammen med Maren og Charlotte, for så å møte flere herlige jenter. Elisabet har kjøpt seg hus, å vi skal ta fatt i malekostene å slå oss løs, etterfulgt av vin og kos :) Gleder meg!


Danielkos :) ♥

Ha en fin lørdag :D

 

Én kommentar

Mikael

19.02.2012 kl.00:20

Hej, jag har startat ett modeforum forum.modekampanj.com och skulle behöva lite hjälp från modekunniga personer att få det att rulla. Jag skulle bli väldigt glad ifall du har lust att ta en titt. Självklart kan du skriva om din blogg och ha med den i dina inlägg. En moderator roll finns att hämta för seriösa personer. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta

Skriv en ny kommentar

hits