KRIBLER I HELE KROPPEN!

GOD MORGEN NORGE! :D

 

Har masse energi, tross været, å gleder meg på grøt til frokost. Kan umulig være ille på en fredag. Hehe. 
Lyset begynner å innta vinduene, å deilig er det, selv om jeg likte lyset fra alle talglysene jeg tente for noen timer siden. Deilig å sitte inne å kose seg i sofaen med pledd, se på Tv, tente lys å en kopp varm Te når uværet herjer utenfor. 

 

Ellers så planlegger vi nok en tur til Thailand. Turen i September ga oss mersmak, så en tur i år står altså høy på lista. Kjenner det kribler i hele kroppen når jeg tenker på det. Daniel, Thomas, meg, venner & familie (?) sol, blå himmel, varmegrader, strand, bading, breezer, mat fra en annen verden, shopping, avslapping, herlig kultur, tuktuk, båttur og utflukter.. Phuuuukeeet!!! Gleder meg som en liten elefant. 

 

Er så utrolig stolt over Danielen vår som er så veldig tolmodig og flink. Finnes jammen ikke mange som han på hans alder. Er så glad for at vi kan reise så langt med han uten noe som helst problemer. Vi var spente på flyturen nedover, men visste innerst inne at dette kom til å gå bra. Turen hjem ble lang og dryg, da vi satte foten inn døra her hjemme 27 timer etter avreise. Vi hadde jo aldri tatt sjansen om han hadde vært umulius ellers. Men, som sagt tidligere, han var mer tolmodig han, enn oss voksne. Flinke gullet vårt ♥

 


Danielgull på tur nedover :)) Dette flyet satt vi på i ca 13 timer.

 


Elsker dette bildet!!

 

 

 

Lyst å reise nå! :)

Nåå er det grøt! Ha en fin dag :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits