DANIEL FIKK SEG EGEN BIL TIL JUL....

Heihei :)

Først og fremst, GOD JUL!

Dagen i går ble feiret hjemme hos pappa på Aure sammen med Thomas, Daniel og pappsen. Spiste julefrokost, koste oss med filmer og godis. Daniel snikåpnet et par pakker som han lurte med seg under salongbordet uten at vi merket det. Den luringen. Men, det hjalp han å være mindre nysgjerrig på de andre gavene frem til det var gaveåpning for fullt på kvelden. Han fikk masse gaver fra Biler. Blant annet tøfler, sokker, 3 biler, veggbilder, dusjsåpe, toalettveske, tegneblokker osv.. Biler er virkelig populært her i hus. Ser gjerne Bilerfilmen sånn ca 3-4 dager daglig om han får lov.

Daniel pynter juletre noen dager før jul! :) Har også spist opp en heel sjokoladekalender...

 
Morsomt med kuler! :)

Daniel lurer på hva han får av Onkel Kenneth og tante Julie :))

 

Stolt gutt!!!!

Begynte dagen med å ordne frokost til oss. Smør, hvitost, laks, pølser, cola, baileys og juleøl! ;p

Fikk seg gravemaskin som han har ønsket seg siden Oktober, når vi gav bort en lik til fadderbarnet mitt. 

Hadde en koselig dag som endte i nabobesøk. Vi tok på oss klær å gikk til Onkelen min som bor 50 meter bortom her, før vi dro hjem igjen så minstemann fikk legge seg, å vi "voksne" så en film før vi fant senga. 

I dag har vi kun slappet av. Daniel og jeg var oppe litt før 7, mens de to andre ikke kom opp før nærmere 1. Daniel og jeg ordnet lunsj, så de var fint nødt til å ha seg opp. 

I morgen er det duket for en knallfest, og søstera mi + ei venninne kommer også. Gleder meg kjempemye, å håper det blir skikkelig bra. Dagen etter drar vi til mammsen min, å blir der til over nyåret. 

Ha en fortsatt fin dag =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits