JEG HAR NOE Å INNRØMME

...Er dere klare? Jeg heter Fay, liker å blogge å er samtidig mamma!
Om det er mulig? Selvfølgelig er det det.. 

Sjokkert? Det er jeg.. Lei av alle negative mennesker rundt om som bruker tiden sin på å skrive lange innlegg om akkurat slike som meg. En "mammablogger".. Altså, er man virkelig nødt til å slette bloggen sin fordi om man har blitt mamma?  Forstå det den som kan, men når man har blitt mamma så er man sjeldent utenfor døra uten følge lenger. Man er ikke alene, man er alltid to. I alle fall det første året. Å da blir det faktisk veldig vanskelig å klare å skrive innlegg som ikke skal handle om den dyrebare skatten man er så heldig å få tilbringe tiden sin med. Å den som ikke forstår det, forstår det heldigvis når man blir mamma selv :)

For min del så kommer jeg til å skrive blogg en god stund til, om både oppturer og nedturer med tanke på trening, slanking, hverdagen og ikke minst om min kjære Daniel <3

__________________________________________________________

Ellers er det kun jobbing på meg, å gleder meg som en liten unge til i morgenkveld klokken 9. Da er jeg forhåpentligvis ferdig på jobb, å skal ta turen hjem til Aure, hvor vi skal tilbringe julaften. Gleder meg til romjula hvor jeg skal møte familie, bekjente og venner jeg ikke har møtt på en evighet. I dette skrivende øyeblikk sitter jeg med hårfarge i håret og venter på at ventetiden skal bli ferdig, deretter skal jeg gå i dusjen, så legge meg. 

God natt, dere!

Fay Natalie

 

 

2 kommentarer

siljek

23.12.2011 kl.03:45

Må få blogge om akkurat det man vil, og man trenger ikke lese om man ikke har lyst! :-) Har ingen planer om å bli mamma på lengelenge, men synes fortsatt det er koselig å lese, lærer noe nytt hver dag :-)

FayNatalie

23.12.2011 kl.10:46

siljek: Er så enig :)) Nei, altså.. Når man ikke er mor selv ,så skjønner jeg at det ikke er like interessant å lese om hvor mange tenner eller hvor mange ord barnet sier, men jaa.. som sagt så er det bare å la være å lese :) Når man blir mor selv, så skjønner man akkurat det der hvor stort det er med tenner osv ;) Hehe! Nyt tiden alene så godt du kan :D

Skriv en ny kommentar

hits