LENGE LEVE UTSETTING

Good morning

Her i hus sto vi opp for en halvtime siden. Godt å sove lenge for en dags skyld! Eneste fordelen med å ha sykt barn hjemme. Daniel er i storform, så i dag tenkte jeg å kle oss opp å dra på litt julegavehandling sammen med Agnete, ei venninne av meg. I og med at han har fått skorper på vannkoppene nå, så er vel smittefaren betraktelig satt ned, så skal bli godt å  komme seg utenfor huset igjen for oss begge. Har jo sittet inne siden fredagsmorgenen nå. 

Rydding og vasking står også på plana idag, så håper jeg rekker over det jeg skal. Er alltid noe annet jeg finner på i for å utsette vaskingen. Hehe. F.eks som å skrive dette blogginnlegget nå ;)

 Men, får sette i gang. Daniel er allerde gått i gang med dagens første Toy Storyrunde.. Vi kan nemlig se den opp til 6 ganger om dagen. På rad. Heldigvis finner han plutselig på at han skal leke litt med Toy Story bilen sin, rote litt for mamma eller spise litt, så sitter ikke konstrant å ser på skjermen liksom. For den som tenkte på det!Ha en fin dag dere

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits