JUL UTEN DANIEL? NEI TAKK

God kveld

Da har jeg endelig lagt meg ned i sofaen etter å ha vært dødssliten i hele dag. Daniel har bare blitt værre, men formen er så som så. Jeg elsker jo å være sammen med lille gullet mitt, men når det blir døgnet rundt, så blir det fort litt mye for oss begge, når vi er vant til å være adskilt midt på dagen. Missforstå meg rett den som kan. Men, jeg er vant til å være alene, å Daniel er vant til å ha fullt av barn i rundt seg, være ute på tur å leke i sandkassen/snøen og slikt når han er i barnehagen.. Hadde vi bare kunne gått ut så hadde jo selvfølgelig alt vært så mye bedre. Frisk luft, leking, løping og kos. Men, så er det jo sånn at man ikke skal være ute når man har vannkopper, så vi må nok holde oss inne til over helga. Da har jeg vært inne i ei uke i strekk. Grøss.. Man blir faktisk deprimert av å sitte inne over lengre tid. Tror jeg må få med meg ei venninne å finne på noe en kveld. 

I morgen skal jeg på jobb, å har nok ei arbeidshelg foran meg. Regner med det er masse folk på senterene nå. Godt å ha masse å gjøre, for da går som regel tiden fortere også. Ikke mange dagene igjen til Jul heller, å jeg er kun ferdig med to pakker. Av 15 eller noe. Hurra for meg. 

Priser meg lykkelig for at jeg har muligheten til å feire Jul sammen med Daniel i år også. Flesteparten av de jeg kjenner som har flyttet fra barnefaren skal være alene uten gullungen sin på Julaften i år.. Klarer ikke å se for meg hvordan det er. Må være veldig trist. Glad for at jeg har både barnefar og Daniel :)


Nissemor elsker Nissegutten sin <3

Merker jeg er så veldig følsom for tiden.. Dere må ha meg unnskyldt ;)

Fay Natalie

4 kommentarer

<3 AnnHelen

14.12.2011 kl.11:22

vet hvordan du har det. Det er bare sånn det er når man er vant til å være adskilt. Jeg skal også feire jul sammen med Alexander. Vi var frahverandre i fjor, det var helt forferdelig. I år er vi heldigvis sammen hele gjengen <3

FayNatalie

14.12.2011 kl.22:19

AnnHelen: Ja, man kjenner det på kroppen når man ikke er vant til det i alle fall! Selv om selvfølgelig også vil tilbringe masse tid sammen med han. Men, helst når vi kan være ute å kose oss osv :)

Jaa, stemmer.. dere har funnet tilbake til hverandre igjen dere? Gratulerer, det er jo helt sikkert det beste for Alexander også :))

<3 AnnHelen

14.12.2011 kl.22:23

det er nok det beste for oss alle sammen :D

FayNatalie

14.12.2011 kl.22:48

AnnHelen: Ja, helt klart :D

Skriv en ny kommentar

hits