SNART JUL, JO

Heisann

I skrivende øyeblikk sitter Daniel å jeg å ser på barneTv. Gullet blir nok hjemme sammen med meg noen dager fremover nå, i og med at han fikk påvist vannkopper på fredagen. Siden da har det spredt seg sinnsykt fort, å det som kun var blemmer på rumpa har nå spredt seg over hele kroppen. Natt til Lørdag sov han fra 8 til 11, å 2 til 4. Det vil si 4 timer for en liten kropp på et døgn. Så, vi var rimelig sliten igjennom dagen i går for å si det mildt. I gårkveld lå han å vridde seg i smerte å tårene trillet i 2 timer. Thomas og jeg bestemte oss for å sette i han en pille, slik at han fikk sove. Å etter en halvtime sov han godt i senga si igjen! Heldigvis har det vært søvn på oss alle i natt. 


Daniel har allerede mast om traktoren i bhg stakkars ;) Håper han blir frisk raskt!

Ellers, så har vi ordnet litt til Jul her, å jeg synes det er kjempekoselig. Daniel liker nissene, å følger ivrig med på Jul i Blåfjell. Denne jula skjønner han nok litt mere av også, så det blir kos.De to siste dagene har vi hatt besøk av et vennepar, spist god julemiddag, kost oss med godis, og spilt Wordfeud. Kjempekoselig, å skjønner at dette må vi bli litt flinkere til. Sitter som oftest hjemme tosammen, eller en av oss drar til venner. Skjønner at mange synes at det kun blir èn vei, men blir som oftest enklest sånn når det er barn inn i bilde, som skal legge seg i rett tid osv. Altså, at folk kommer til oss, og ikke omvendt. 

Nå er jeg fysen på noe, så tror Daniel og jeg skal ta frem bakerne i oss, å lage noe godt til pappsen kommer hjem!

Ha en fin dag dere!

 

Fay Natalie

 

4 kommentarer

<3 AnnHelen

12.12.2011 kl.13:41

stakkars Daniel.. God bedring!:)

FayNatalie

12.12.2011 kl.19:05

AnnHelen: Jaa, ikke nå artig når det bli så gæle! Tusen takk :)

<3 AnnHelen

14.12.2011 kl.11:06

Alexander har berga, men d e vel bærre et spørsmål om tid :/

FayNatalie

14.12.2011 kl.22:17

AnnHelen: Ja, det spørs! Men, e kanskje en fordel om han får det tidlig å egentlig.. Daniel har bare hatt litt feber, ellers finfin form :)) Har blitt skorpe på såra no, så håpe han kan i bhg neste uke :)

Skriv en ny kommentar

hits