TANKESPINN

God morgen

Da sitter jeg her igjen da, men et ullteppe tullet i rundt meg, å fryser. I 25 grader. Alltid frossen på morgenen. Daniel er i barnehagen og kjæresten er på jobb. Jeg vil også på jobb. Vil ha en fulltidsjobb hvor jeg trives å elsker å være. Vil ha en jobb hvor jeg kan våkne på morgenen å sprette opp av senga i gledesrus av tanken på at jobben kaller. Ikke mange som har det slik, hæ? Lurer på hvilken jobb det er for meg. Lurer på om jeg i det heletatt kommer til å like å jobbe noen gang. Har blitt alt for vant til å stå opp med Daniel på morningen, for så å gå å legge meg igjen etter gutta har dratt. Er alt for vant til å gå hjemme å stusle med mitt, alt for vant til å gjøre akkurat hva jeg vil, når jeg vil innen klokka 4 på dagen. For da kommer Daniel og Thomas hjem. Jeg er ferdig utdannet Hudterapeut, om vi ser bort i fra den ene eksamen som ikke gikk så bra, som jeg er nødt til å ta opp igjen i Februar. Men, det var kun den teoretiske delen, som jeg hadde 10 feil for mye på. Går bra neste gang. Å da får jeg papirer på at jeg er Hudterapeut.

Men, skal jeg jobbe innen dette? Nei. Jeg har rett og slett ikke rygg til å stå å massere. Jeg har så vondt i ryggen etter et par minutter med massering, at jeg kniper igjen øynene i smerte. Det er helt forferdelig, å selvfølgelig jævli bortkastet. Irriterer meg både grønn og blå. Kan selvfølgelig trenes opp over tid?!! Har hørt meg litt irundt om det faktisk er mulig å jobbe med bare hudpleie, fotpleie osv, men de aller fleste vi jo selvfølgelig ha en komplett Hudterapeut, ikke en halv en. Så nå er jeg så blank som jeg aldri har vært før. Hva skal det bli av meg? Er så mange som spør og graver, å forventer at jeg skal bli både Advokat, Ingeniør eller Sosionom. Vel, det blir ikke noe av dette av meg, men har gjort meg opp noen meninger om hva som faktisk betyr noe for meg. Altså, hva jeg brenner for, å kanskje gir meg en jobb hvor jeg faktisk kan sprette opp fra senga i lykkerus. Apropo rus, jeg vil jobbe innen Psykisk Helse, jeg vil jobbe med ungdommer som sliter med rus, jeg vil jobbe for å oppnå rusfri ungdom, jeg vil hjelpe kvinner etter vold og overgrep, og mennesker med psykiske lidelser.. Alt dette får meg til å ha lyst å være ferdig nåååå. Jeg vil jobbe med dette nå, men nei.. Først 3 år heltid, (eller 4 år deltid, som jeg er nødt til) med Vernepleie, deretter videreutdanning et år eller to innen Psykisk Helse. Men, først og fremst skal jeg tenke, å atter tenke.. Holde på litt med Hudpleie som hobby, å tenke litt mer. Nå er jeg virkelig nødt til å ta tak i tankene mine. Hvis ikke står jeg fortsatt uten noe jobb når jeg har fylt 40.. Hva skal det egentlig bli av meg??

Litt tankespinn

Fay Natalie

2 kommentarer

Marthe

30.11.2011 kl.09:58

God morgen til deg! :-D Ønsker deg en fin fin onsdag. Klem fra Marthe.

<3 AnnHelen

30.11.2011 kl.22:49

hehe, det er lett å "vippe av". jeg ble jo endelig ferdig med skolegang; kjemiprosess. Hva gjør jeg? Jo, starter som lærling i akvakultur :)

Skriv en ny kommentar

hits