VONDT SKAL VONDT FORDRIVE?

Heihei

Jeg skylder vel bloggen en aller så liten oppdatering. Den siste måneden har jeg virkelig fått kjørt meg skikkelig. Etter det forrige innlegget var jeg selvfølgelig veldig flink til å trene, spise sunt å ta meg selv i nakkeskinnet når jeg hadde lyst på noe godt. Men, så måtte jeg prioritere eksamen i Hudpleie i stedet for treningen, + at jeg har vært mye syk. Akkurat nå vet jeg ikke hvordan jeg skal klare å komme meg i form igjen, for det er så mye som skjer som heller må prioriteres. Noe som vil si at jeg ikke klarer tanken på å trene eller være ute av huset i det heletatt. Det var jo nå jeg skulle bli flink, å ikke minst oppnå målet mitt. Regner med dere rister på hodet nå, å tenker at "jaa, var det jeg visste". Men, vet også det er mange som har tro på meg, som støtter meg videre.

Men, jeg har blitt flinkere til å spise litt sunnere, så alt går rett vei håper jeg. Jeg fant ut at man ikke kan endre livsstilen sin sånn på et knips, eller man kan, men ikke JEG, så jeg tar det heller i et litt roligere tempo.. Men, at trening har blitt gøy, det er et stort steg for meg, som fikk frysninger over hele meg bare jeg hørte ordet trening før. Alt blir som det skal bli, jeg må bare få hodet på rett kjør igjen. Det er bare så typisk at det skal bli sånn hver gang jeg bestemmer meg for å begynne et nytt og bedre liv. 
Jeg skal ikke strekke dette innlegget så veldig mye mer, for da får jeg meg et par bekymrings-telefoner i fra nære og kjære etter hvert. Man kan jo selvfølgelig ikke ha tider hvor man ikke har det helt topp, og sipper litt!

Fay  Natalie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits