THAILAND - DAG 2

Hei igjen

Nå er det ikke lenge siden vi sto opp. Å jeg tenker; hva skjer? Klokken er 1 her nå. Å Daniel våknet halv 12.. Tror vi skal flytte hit. Hehe. I går vi turen ut for å gå en runde. Været var veldig uforutsigbar å en gang høljet det ned. Ut i gatene sto de å solgte regnfrakker, så vi kjøpte oss like så greit en hver. Daniel har regnkalasje på vogna. Vi gikk i noen timer, men i og med at det var så trangt overalt gikk vi tilbake til gata ved Patong Tower å spiste noe der. Daniel har masse inntrykk, å vi blir stoppet annenhver meter for at jentene skal kose å dulle med han. Han var veldig sliten i går for å si det slik. Pappa sier at jentene er helt gale etter barn med lyst hår, å enda mer begeistret blir dem når de ser at han har knallblåe øyne. Hehe.. I og med at det regner non stop her gikk vi hjem, for så å slappe av til resten av gjengen kom. De kom rundt 8 tiden igårkveld. Det var stor gjensynsglede igår når de andre kom. Koselig å være fulltallig igjen. Etter Sissel og Wenche flyttet inn i naboleiligheta og pappa inn på et rom nedi gata her, dusjet vi å ordnet oss før vi dro ut for å spise mat. Vi fant en svensk restaurant som pappa pleier å gå på like nedom Patong Tower (et "tårn" hvor leilighetene våre ligger i) Så vi var i nærheten av "hjem". Daniel sjarmerte hele gjengen som jobbet der, å gikk å holdt hender med dem, tullet bak kassa å løp irundt å styra i en liten time. Etter hvert ble han veldig sliten å vi la han ned i vogna, sånn at han kunne sove. Sovnet gjorde han på minuttet å vi andre koste oss med noen drinker før vi tok veien opp i leilighetene. 

Etter Daniel var lagt i senga si kom Wenche og Sissel over å vi satte å koste oss med litt Breezer å masse snakking. 

Nå er det tid for en bedre frokost nedi gata her, å ellers er det blå himmel å se. Det er faktisk håp ;)

4 kommentarer

vibeke høddsn

12.09.2011 kl.09:00

åhh, jeg har så lyst tilbake! vi var det på oktober, var sykt høy luftfuktighet + varme! kanskje ikke det beste med turen, men alt i alt var det heelt fantastisk! KOS DERE MASSE :D

Sandra

12.09.2011 kl.09:59

Krysser fingrene for at dere får bedre vær! ;)

Maren Eriksen

12.09.2011 kl.10:20

Håper dere får litt bedre vær etterhvert! Jeg var i Phuket med kjæresten i juni, og det var meldt regn hver eneste dag på yr.no. Den første uken regnet det i 2 minutter, og den andre uken regnet det litt om natta. Ellers var det knallvær!:D Vi bodde midt mellom Kata og Karon beach, et litt roligere område enn Patong, ca et kvarters kjøring derfra. Hvis det blir fint vær og rolig sjø vil jeg anbefale å dra på tur med speedbåt til Phi Phi og Maya Bay! Sykt fint der =)

Håper dere får en fin ferie!

Klem fra Maren

maria

27.01.2012 kl.16:16

thailand er nice da..

kunne veldig gjerne ha tenkt meg dit selv!!

Skriv en ny kommentar

hits