SOV GODT VENNEN

God kveld 

Nå har jeg akkurat satt meg ned etter å ha prøvd å lagt lillegull en liten time. Han er altså ikke glad i meg lenger. Etter jeg var i syden ei uke mens han var sammen med pappaen sin, har han vært skikkelig pappadalt. Det skjønner jeg jo, for han er akkurat lik når pappaen er borte på jobb osv. Men, denne gangen er det ekstremt. Koselig for Thomas da ;)

I dag har jeg igjen vært på skolen. Denne gang har vi om Spa. Så har fått prøvd oss på kroppsskrubb. I og med at jeg flasser av en hel person etter jeg var på Kos gjorde det skikkelig godt med en hel kroppsskrubb nå. Først inn i steamdusj, deretter legge seg på benken å få en herlig skrubb etterfulgt av dusj og innsmøring av fuktighetskrem. 
Vi tok også turen nedom Brasseriet for å spise lunsj i dag. Jeg sverger til bruschetta med kylling. Naam.

I dag er det 2 år siden vi mistet vår kjære venn, Daniel! Så på lørdag dro vi til Surnadal for å overnatte til familien hans, for så å dra på grava sammen i går. Mye lettere å få det til på helg, i og med at vi bor et godt stykke unna. Helt rart å tenke på at det er hele 2 år siden. Føles så alt for lenge siden vi snakket med han, men samtidig føles det som om vi møtte han i går. Ekkel følelse. LilleDaniel var flink å la på rose;
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits