SOMMERFERIE 2011 i BILDER

God morgen

Nå har Daniel og jeg kost oss i mange timer. Deilig å ha han hjemme igjen. Kom i rundt 11 tiden igårkveld, å var helt i hundre for å se mammaen sin og lekene sine igjen. Kjempekoselig! Han var oppe en liten time før han måtte finne senga si. Sovnet med en gang, var nok trøtt å sliten etter turen fra Oslo og opp hit. Selv om det ikke gjør gullet noe som helst å reise i flere timer, så vet jeg med meg selv at man blir møkklei av å sitte så lenge i bilen.  Er så stolt over han!! 

Thomas begynte på jobb igjen i dag, å Daniel blir hjemme sammen med meg noen dager nå. Begynner i barnehagen denne uka, men i og med at det er planleggingsdager frem til torsdag må han starte da i stedet. Tror det skal bli skikkelig stas til han. Har jo ikke hatt så mye barn å lekt seg med på ferie, å ser at han trenger det igjen. Gode gamle vennene i barnehagen! :)

Nåå har jeg fått kamera mitt også, så her kommer noen bilder fra ferien min. Både fra familieferie og jenteturen til Kos;

 Ser på hestene :)
_________________________________________________________________
Møtte Lisbeth fra Charterfeber
Marius fra Paradise! :)


3 kommentarer

mammawesterheim

16.08.2011 kl.12:32

Jøss,,,rene kjendisturen du har vært på =D!.. syns du ser veldig godt ut Fay =)

FayNatalie

16.08.2011 kl.13:09

Heheh, skulle tro det ja :) Møtte også Nora fra Paradise, Diego fra Bartenderskolen å ei anna ei fra bartenderskolen! :) Men, Lisbeth var skikkelig kul! heheh!

Tusen takk for det! :))

Elisabet Yvonne

16.08.2011 kl.17:16

Tuuuren! Floor! ;) <3

Skriv en ny kommentar

hits