16 IGJEN!

Hei dere

Nå har jeg akkurat lagt Danielgull for duppen sin. Håper ikke han sover lenge, sånn at vi kan gå ut å kose oss i finværet. Må virkelig nyte det når det først er her. Har ikke akkurat vært heldig med sommeren i år. Hadde 3 uker konstant sol og varmegrader i apil/mai, å thats it. Ellers har vi kun hatt regn, regn og atter regn. Ikke morsomt i det heletatt. Men, nå er det kun 16 dager til jeg reiser på jentetur til Kos. Noen av dere vil vel si at Kos er en sånn typisk charterplass med bare fulle ungdommer 24/7, men det er altså ikke det jeg søker med å dra dit. Selvfølgelig skal det festet, koses, danses å soles, men å ikke huske noe av turen er ikke aktuelt. Jeg, Thomas og to venner var der i fjor å jeg forelsket meg helt i den lille byen. Det er kjempekoselig der. Med koselige strender, restauranter, båthavner og trivelige innfødte. Så, da fikk jeg pushet på den plassen når det var snakk om jentetur. Håper jentene liker plassen like godt som meg! :)

Siden sist har det vært en del jobbing og litt trening. Har vært flink i to uker med å trene å spise sunt nå, men plutselig slutter jeg å bry meg. Fatter ikke hva det kommer av. Var nede i 66,6 kg forrige uke, å plutselig er jeg oppe i 68 igjen. Fandens oldemor. Fin kropp får jeg nok ikke til turen uansett, jeg har massevis å jobbe med, blant annet hengemagen etter keisersnittet. Selv om det ikke er det jeg sliter med mest. Det er lårene mine. De er så slappe å dvaske at jeg ikke liker å gå i shorts eller skjørt uten strømpebukse under. Men, det kan man jo ikke gjøre i syden. For et prakk... Noen som har tips om hvordan man trener lårmusklene raskt og "enkelt"? Hjemme i stua liksom.

Har forresten ordnet med nytt design. Dritlei av det "gamle" selv om jeg bare hadde det i noen uker. Designet og headeren er laget av Silje Lien, men headeren har jeg mikset og ordnet litt på selv. 


Hårtrollet vårt :)

Fay Natalie

3 kommentarer

mammawesterheim

17.07.2011 kl.13:38

Her regner det store trollkjerringer i dag =/! DRITT!

Utfall i stuen er fantastisk du står i vanlig også går du ut et stort steg og blir stående til du rister av utslitthet, så tar du andre foten. Lettere og bare søke på utfall.

Håper du får en fantastisk tur med sol og varme :D!

monia

18.07.2011 kl.10:33

ett bens knebøy! skikkelig tungt!

gunnhiiild

20.07.2011 kl.06:24

Er ikke akkurat noe å skryte av denne sommer`n nei, men forhåpentligvis får du knallvær i Kos! :D

Skriv en ny kommentar

hits