HEJ, JAG LEVER!

 Heihei

 

Nå er det lenge siden jeg har rablet ned noen ord her på bloggen, men har tatt meg friheten til å ta meg en liten pause. Er forskjellig som skjer for tiden å blogging er ikke akkurat det jeg har prioritert først. After all ser det ut som om alt faller på plass uansett, å det er jo ingenting som er bedre enn det. 

 

Siden sist har jeg jobbet litt, vi har vært på sommerfest i barnehagen til Daniel, der vi grillet å koste oss sammen med gullet vårt. Har også hatt noen solværsdager hvor vi har grillet med venner å prøvd å fått malt litt. Man er jo avhengig av fint vær når man maler utendørs. Virker som vi aldri blir ferdig. Hvor blir det av sommeren?

 

Nå på fredag dro Daniel til mormoren sin på Lundamo, mens vi ryddet og ordnet til besøk. Søsteren min og ei venninne kom, pluss en kompis av oss. Det var duket for party på byen, å det ble det jammen meg begge dagene. Fredagen drakk vi litt vin til tacoen på kvelden, å fant ut at vi ville ut for å sjekke livet å være sosial. I og med at vi skulle ta den helt ut på lørdag var vi i seng klokken 3. Å godt var det. Hadde ei kjempekoselig helg men var veldig godt å hente gullet på søndag. 

 

 

I det siste har Daniel fått helt dilla på å være ute. Skal helst være ute hele dagene hver dag. Det er jo selvfølgelig kjempepositivt, men det kan bli litt mye uteliv for meg. Hehe.. kommer gjerne gående med både regnklær og støvler å sier "uuuut". Hvem kan si nei til det?! :) 

 


Danielgull ♥Nå er det rydding som står på timeplanen her. Skulle egentlig jobbe ikveld, men i og med at det er St.Hans ikveld, så skal vi i barnehagen å tenne bål og grille! Det gleder jeg meg til. Fikk heldigvis byttet bort vakta mi! 

 

♦ Fay Natalie 

2 kommentarer

mammawesterheim

23.06.2011 kl.21:41

Så deilig med litt barnefri da :D! Allti gøy å ta seg en luftetur på byen da ;)!

Hehe skjønner hva du mener, er blitt altfor vant med å sitte inne her i huset også, men prøver jo og snu på det da =P! Vill jo at Jonas og Leander skal bli barn som liker å være ute uansett vær, men da må nesten mamma ta seg litt i nakkeskinnet :P

FayNatalie

27.06.2011 kl.23:56

mammawesterheim: Ja, det er kjempegodt! :) Jeg vet at han koser seg dønn ihjel hos mormoren sin, så det blir en vinnvinnsituasjon :)

Jaa, jeg er så avhengig av de andre for å finne på noe ute.. Andre venner med barn osv, sånn at vi kan finne på noe sammen liksom.. Men, full skjerpings :D

Jaa, det er det jeg også vil, så må ta meg litt i nakkeskinnet jeg også ;) hehe

Skriv en ny kommentar

hits