TIDLIG PÅN

God morgen

Nå har jeg stresset frem og tilbake for å bli ferdig med å ordne meg før jeg skulle bli hentet for å dra på skolen. Har ikke hatt batteri på mobilen min siden igår, men tenkte jeg skulle prøve å slå den på for å se om jeg hadde fått noen beskjed fra hun jeg skulle sitte på med. Telefonen skrur seg på, å etter noen sekunder tikker det inn ei melding fra læreren om at vi tar fri i dag. Jøss, all den stressingen for ingenting. Men, det gir meg tid til å ordne opp litt her ,male litt mer ute og ikke minst trene litt. Skal også prøve å få dratt i vei for å ta litt sol. Kanskje prøve slankesola som er så i vinden i dag. 

 

I går var det knallvær å vi fortsatte malingen. Vi malte 1 og en halv vegg, å holdt på til klokken 10 igårkveld. Etter Daniel la seg sto både Thomas og jeg i hver vår stige å malte, snakket masse tull, lo og koste oss. Lenge siden vi har hatt en sånn kvalitetstid med hverandre. Vi er jo så vant til å bare sitte i hver vår sofa, mens han ser tv og jeg sitter på pcn. Eller at en av oss er ute med venner. 

 

Nå skal jeg hive meg rundt å komme meg ut. Er jo tross alt tropevær i dag! ;) Når Daniel kommer hjem fra bhg skal vi kan ta oss en tur nedpå båthavna6 kommentarer

Helene & Espen

09.06.2011 kl.09:15

hei søta! digger bloggen, er fast leser :D

kommenter gjerne tilbake

mammawesterheim

09.06.2011 kl.11:12

Sant det er så deilig når du plutselig en kveld bare får snakket og tullet skikkelig? .. Ååh jeg og Kjartan hadde også en sånn "opplevelse" her en ettermiddag, vi lo gog tullet. Det er som du sier at det blir lett kveld med hver sin pc i hver sin sofa.. Dere er flinke å male da =).

Elsket dressen til Daniel, hvor er den kjøpt ? Helly Hansen? =)

FayNatalie

09.06.2011 kl.11:41

mammawesterheim: Ja, det er skikkelig deilig! :D Noe vi absolutt skulle gjort oftere her i huset i alle fall! Ja, morsomt å le og tulle :) Veldig bra for forholdet :))

Jaa, falt pladask for den dressen med en gang jeg så den, å Daniel pekte også på den å sa "Seeeee" :D hehe.. Vi kjøpte den på G-sport :) Helly Hansen ja =)

Ingrid

10.06.2011 kl.11:40

haha. Max peke på Daniel og si ''Damel'':p

likt skon til Daniel æ... sånn vil æå ha

glæde mæ til og treff dokker etterpå!:)

FayNatalie

10.06.2011 kl.13:45

Ingrid: Hehe, Damel ja ;) Han sjøl kalle sæ for Nennel så ;p hehe! Søtsa!!

Jaa, får kjøpt dæm neppå senteret ;)

Jaa, vi gle oss å! :D

Eirin

11.06.2011 kl.22:19

Herlighet for noen søte bilder!

Skriv en ny kommentar

hits