MOTIVASJONS-ØKNING!

Heisann

Dette går i berg og dalbane kjenner jeg! Idag har jeg vært kjempeflink. Drakk shake til frokost, salat og noen knekkebrød med brunost til lunsj og drakk shake til middag. I sted hadde jeg sinnsykt lyst til å bake muffinsBrownies, men jeg klarte å dy meg. Tenkte da at det var bare koselig å "bake", men fant ut at jeg ikke hadde klart å motstå fristelsen når de kom ut av ovnen. Flinke meg. Tror kanskje det blir en omelett til kvelds eller noe. Daniel har akkurat funnet senga, og mannen ligger som et slakt på sofaen her. Makan til trøttfis. Så det ser ut som jeg må spise alene. 

Denne uka er det skoleuke igjen, å denne gang er det Manikyr som står for tur. Vi har tatt manikyr, lakket negler på hverandre, pluss sett på en negledesigner har støpt på negler på kunder osv. Tror ikke jeg skal bli noe negledesigner gitt. Virker veeeldig pirkete og vanskelig arbeid. Men, manikyr er jo greit i seg selv. Det må jeg jo kunne for å bli hudpleier. 

I går begynte vi å male huset. Her er det jo dårlig vær, så kom ikke så langt. Men, har i alle fall fått malt førstestrøket på veggene som er under tak. Altså, i carporten. I morgen tar vi andrestrøket, så håper vi på bedre vær på torsdag. 


Verdens skjønneste Danielen vår ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits