HEISANN

Hei dere..

Nå er det en god stund siden jeg skrev her sist, men finner ikke motivasjonen for å skrive. Har mistet motivasjonen til å trene og gå ned i vekt. Så nå aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. Når ikke noe som helst mål før avreise til Kos alikevel nå. Har kjøpt meg en pakke med NOKA for å erstatte noen måltider pr. dag. Men, det startet ikke å veldig bra. På torsdag var vi i Surnadal en tur, og før vi dro dit tok jeg en shake til frokost. Mens vi ventet på en ferge på veien dit, spiste jeg en kyllingburger, og senere på dagen kjøpte vi oss en baconcheeseburger. Boller og brus imellom dette igjen. Jeg gir opp. Eier ikke selvdisiplin for tiden. Å det irriterer meg noe sinnsykt. 

Nå skal Daniel og jeg ordne oss litt for så å dra inn til byen. Skal kjøpe noe småtteri til ikveld. Jeg skal hjem til hjembygda mi å være med på utefest idag :) Den årlige festen. Været kunne vært mye bedre, men shit au. 


YoyoDaniel sier hei! ;)

FayNatalie

 

2 kommentarer

gunnhiiild

06.06.2011 kl.22:23

Du er langt i fra alene om å ha mistet motivasjonen. Vi får bare bite tenna sammen og finne motivasjonen igjen. Er så surt å gå opp igjen de kiloene en har jobba ræva av seg for å gå ned, så er bare nødt til å finne igjen litt motivasjon :)

FayNatalie

07.06.2011 kl.08:14

Godt å høre :) Ja, man får nesten bare bite tennene sammen. Sant som du sier, er veeeldig surt å gå opp igjen! Får bare prøve så godt vi kan! :D

Skriv en ny kommentar

hits