TRENING OG KOSTHOLD, HJELP!

Den 16.mai fikk jeg en ekstremt trang for å trene igjen, etter å ha vært med to venninner på Kvernberget her i Kristiansund. Det er kun 205 moh, men det er nok for meg akkurat nå. Jeg sliter veldig med sterk astma også, å om jeg går i et litt for stort tempo, banker det å slår oppe i hodet mitt. Hører rett og slett hjerte slå veldig godt. Å det er ubehagelig. Når vi kom ned hadde jeg veldig lyst til å ta en tur til, men det var ikke aktuelt for en av de andre to. Så vi dro hjem. Tirsdag var det jo 17.mai, så da ble det ingen tur, men ble en tur igår på ettermiddagen igjen. 

Nå har jeg så veldig lyst til å klare dette. Men, å gå ned ytterligere 10 kg til 2.August er vel egentlig ikke sundt i det heletatt. Selv om jeg ikke bryr meg om det. Bare jeg klarer det. Aner ikke hvordan jeg skal gå frem for å få det til, men har i alle fall bestemt meg for at jeg skal opp på det fjellet så ofte jeg kan. Helst en gang hver dag. Å når det begynner å gå for lett, skal jeg bryne meg på Freikollen, et annet fjell på 629 moh. 

Jeg tror jeg har gått opp litt igjen nå, å håper for all del at jeg ikke er over 70. Må invistere i ei badevekt snart. 

Tatt 17.Mai

__________________

5 kommentarer

Trine

19.05.2011 kl.12:26

Så flink du har vært som har slanka deg så mye da!:) Jeg holder på jeg også, var oppe i det samme som deg etter jeg fikk gutten min for snart 1 1/2 år siden. Har trent hardt siden nyttår nå, så jeg har blitt smalere, men vekten har ikke gått så drastisk ned pga av muskler regner jeg med. Men så lenge det VISES så!;)

Prøvde å legge deg til som venn, men fant ikke noe sted å gå inn på profilen din..? Om du vil legge til meg er det hyggelig da. Artig å lese blogger som omhandler litt det samme som man skriver om selv!;)

gunnhiiild

20.05.2011 kl.10:38

Jeg vet ikke om jeg vil anbefale 10 kg til før 2. august, men jeg tror du kommer langt med å gå på Kvernberget og å passe på å spise sunt! :)

Nå er det jo snart sommer, og da er det jo fint å spise masse frukt og grønnsaker! :)

Ingrid

21.05.2011 kl.13:31

Trur du vil klar det om du virkelig går inn for det! Kjæm helt sikkert til og bli hardt men du vil bli så glad etterpå:) Likt outfiten din btw:))

Klem

Elisabet Yvonne

26.05.2011 kl.12:05

du klare det du vil Fay! Bare ståo påo! :D

Æ liiike jumpsuiten! :D

FayNatalie

28.05.2011 kl.08:39

Elisabet Yvonne: aah, vennen <3 Jaa, æ like den å ;D

Skriv en ny kommentar

hits