SOMMERIDYLL

Heeeisann

Sommeren er her for fullt. Å jeg kan til mitt forsvar si at jeg ikke har tilbringt mye tid inne. 

På fredag fikk jeg besøk av to av jentene mine, å vi koste oss med lunsj på Brasseriet. Jeg måtte jobbe fra klokken 3 til 9, men etter det var det hjem å skifte klær å dra på party hvor de var. Melondrink slår virkelig ann disse dager. 


Herlige greier..

Vi hoppet i seng klokken 6 lørdagsmorgenen, våknet halv 9, å sto opp ikke lenge etter. Dusjet, ordnet oss å tok turen til Valsøyfjord hvor vi skulle feire en kamerats 25 årsdag. Danielgull og pappsen dro på fredag. Når vi kom dit var det bare å kaste på seg festklærne å dra videre til huset hvor det skulle være. Grillet og koset oss ute til det ble mørkt. Kjempekveld! Søndagen lå jeg rett ut til klokken var 3 på dagen. Ikke riktig så kos. 

Senere på dagen kjørte vi til Vinjeøra for å hente Danielgull. Han har vært hos Oldemoren sin sammen med tanten og mormoren sin. Tror nok de har kost seg masse =) Thomas og jeg ble enige om at vi ikke gadd å kjøre hjem til byen, så vi ble like så greit ei natt til! Film og pizza på søndagskvelden. 

Ååå, i går når vi kom til byen var vi ute å spiste sammen med et vennepar og en kompis! :)

Nå er det frokost med guttene mine. Daniel ble med hjem igjen fra barehagen. De tror han har vannkopper.

Oppramsing til gangs.. Men, sånn for det bli denne gang ;) Ha en fin dag!
4 kommentarer

Gunnhild

03.05.2011 kl.22:22

Oi, vannkopper ja. Like greit å bli ferdig med det når dem er små enda! :)

FayNatalie

04.05.2011 kl.10:11

Gunnhild: Jaa, sant det ja :)) Jo tidligere jo bedre :)

Linn Marita - PÃ¥ Slaner'n!

04.05.2011 kl.16:30

Sv: Tuuuusen takk det samme :D E så herlig å sjå at en får på sæ sånne klea altså :D Lenge sia sist, haha! Stå på videre du å, Fay :D

FayNatalie

04.05.2011 kl.18:27

Linn Marita: Takktakk :) Ja, det e sinnsykt godt :) Jaa, e neddi en mørk dal akkurat noo, men har lyst å bynn som baaaare deet for fullt igjen ;) Må gjør det no straks! :))

Skriv en ny kommentar

hits