TILBAKE FRA PÅSKEFJELLET

Heihei dere

 

Nå er jeg selvfølgelig frisk, å kom hjem fra hytta i gårkveld. Har hatt ei kjempekoselig uke sammen med venner, familie og slekt. Har solt oss, kost oss med god mat og drikke, festet og hatt det kjempegøy. Gleder meg allerede til i sommer da vi igjen tar turen til hytta for å møtes. Jeg er et skikkelig familiemenneske, og elsker virkelig å tilbringe tid med dem. Vi har hytte nede ved vannet, så det er også muligheter for bading og soling på svabergene. Det herlige liv. 

 

Tidligere skrev jeg at jeg hadde gått opp 2 kg, men de kiloene er forsvunnet på et mystisk vis, å jeg er nå nede i 67 igjen. Har vært flink med godterispisingen i påska. Har kanskje spist en hel kvikk lunch til sammen. Ikke mer. Må holde meg i ro til jeg er ferdig med tablettene jeg fikk for halsbetennelsen nå, så blir det full rulle i treningen. Ei venninne og jeg har treningskort, men er mer som noen støttemedlemmer. Det skal vi ikke forbli, så jeg er nødt til å dra på trening snart. Ligger jo som sagt en sydentur foran meg i August, å vil helst se så bra ut som jeg kan bli frem til da. Håper jeg får en skikkelig motivasonsbølge over meg snart, sånn at jeg virkelig får begynt. 

 

I dag ska jeg kun slappe av å kose meg sammen med Thomas. Han er sykemeldt i den tredje uka nå, så vi har fått massevis av tid sammen. I går har vi vært sammen i 6 og et halvt år. Føles som om jeg har kjent han hele livet. 

 


Daniel kom hjem med denne fra bhg til påske :)


Lillegull har klipt seg <3 Så nå er de lange lokkene borte :) 

Nåå er jeg nødt til å få gjort noe ut av dagen. Vi snakkes ;)

4 kommentarer

ncity

26.04.2011 kl.14:17

Så koselig ut :)

- Julie <3

Marit

26.04.2011 kl.23:18

Ser ut som at du har hatt en fin påske tross sykdom :)

Deilig å gjøre noe helt annet enn det man pleier i blandt!

Ser ut til at du har blitt som meg ang vekta, det er nårr man bare passer seg litt og ikke går og tenker på alt man gjør og spiser jeg faktisk går ned og ikke nårr jeg stresser som mest med det.

Daniel ble bare supersøt i ny-frisyren, alt kler den smukke ;)

gunnhiiild

28.04.2011 kl.16:48

Åh, er så misunnelig på alle som har hytte å reise til i påsken. Håper det blir min tur en gang også :)

Ser ut som dere har hatt ei kjempefin påske i allefall, og godt at du er frisk igjen! :)

Marlene

29.04.2011 kl.11:35

koslige bilder : )

Skriv en ny kommentar

hits