JA, DA BLE DET DENNE DA

God morgen godtfolk

 

Da er jeg oppstått og har akkurat sendt Daniel ut døra. Det er et herlig vær i dag, om morgengrettne mennesker ikke blir blid på slike dager så vet ikke jeg. Jeg sto i alle fall opp av senga med et smil. Skal i alle fall ut å gå en tur i dag. Herlige tider i vente.. Sommeren er nå nær, å jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Jeg og tre andre venninner har nå bestilt tur til Kos i August, å det skal bli så godt å dra med jentene mine å bare slappe av å kose oss i ei hel uke. Denne gangen blir det vel annerledes å dra, i og med at Danielgullet er hjemme sammen med pappaen sin. Vi har blitt enige om at vi skal ta en tur hver for oss i år, bare for at vi skal få litt kvalitetstid sammen med venner. Vi holder også på å se etter en ferietur hvor vi alle tre skal dra. Har veldig lyst til Kreta den 16.Juli, i og med at det er ei venninne av meg som skal dra da. Å hun har med seg jenta si som er like gammel som Daniel. Hadde vært koselig.

 

Åå når jenteturen er nevnt, så må jeg nå begynne å jobbe med "Kos-Kroppen 2011" ;) Tror treningskortet mitt skal være i orden nå snart, så da blir det trening så ofte som jeg får det til. Gleder meg masse til å nå målet mitt. Å gidde å prøve klær uten at jeg føler meg som en dårlig stappet pølse. HAR IKKE ORD..


Jentene som skal på tur :) + noen andre om de bestiller :) :)

 


Har forresten en kjempeflink kunster i hus! ;) Babyen min <3Har nå fått vondt i halsen, å håper jeg er i form til å på jobb imorgen. Har en pencillinkur her hjemme som jeg startet på med en gang jeg kjente kriblinger i halsen. Formen er ikke på topp nå, men håper den kommer seg i løpet av dagen. Trenger virkelig all den jobbingen jeg bare kan få nå. Må jo tross alt spare!!!

 

Nå skal jeg prøve å rydde litt her. Shina så og si hele huset i går, men når Daniel kommer hjem ser det like ille ut igjen. Hehe. 

 

Ha en fin dag, alle sammen!

4 kommentarer

Elisabet Yvonne

13.04.2011 kl.13:05

Sååå braa <3

Elisabet gle sææ :D

Kos-kroppen bli "bænkers" den sjø ;)

gunnhiiild

13.04.2011 kl.13:28

Jentetur til Kos høres skikkelig bra ut! :D

Skal til Bulgaria for å ferie mammas 50-årsdag i august. Har ikke vært i syden siden jeg var 12 pga dårlig selvbilde, så skal bli sinnsykt deilig å komme seg til varmere strøk igjen! :)

Og sydenkroppen får vi nok fiksa på begge to til den tid, så flinke som vi er! :D

Marit

13.04.2011 kl.14:50

Hurraa! Du har begynnt å blogge igjen!! :) :)

Og jeg som nesten hadde gitt opp nå.. ;)

Jentetur høres perfekt ut, lucky you!

Kjempe fint med noe ekstra motiverende til treningen. Men du ser vel smashing ut, trening eller ei tenker jeg :)

FayNatalie

13.04.2011 kl.17:34

Elisabet Yvonne: Flere som gleeeeder seej gitt ;)

Jada, blir da såå fine atte :D

Gunnhild: Jaa, tror det blir kjempebra :) Kan ikke sette livet på "vent" fordi om jeg har verdens herligste gullgutt hjemme.. Må gå ant å reise bort av og til :) Gleder meg virkelig! Bare være Fay, og ikke "mammaFay" ;)

Oi, såppass ja.. da er det på tide vettu :) Regner med du gleder deg som en liten unge :D Jaada, den skal være i boks til jeg reiser :D Gleder meg masse til å jobbe med kroppen ;)

Marit: Hehe, jaa.. det har jeg :D Godt å være tilbake! Har ikke eid motivasjon til å blogge noe som helst de siste månedene, men nå er motivasjonen på topp igjen! ;) Jaa, gleder meg masse til jentetur :D Det blir knall! Jaa, veldig greit, da har jeg en målstrek i alle fall ;)

Skriv en ny kommentar

hits