SENSATION WHITE

Kjæresten og jeg hadde veldig lyst til å dra på Sensation White i Oslo i helga. Særlig Thomas. Han har pratet om hvor kult det hadde vært å opplevd en Sensation Konsert siden vi ble sammen i 2004. Hehe. Men, så tok vi oss ikke råd til det rett og slett, i og med at regningene alltid må komme først. Nå har blogg.no kjørt i gang en konkurranse der man faktisk kan vinne billetter, å det er jo en kjempesjangse til at vi kanskje får dra alikevel :) Hadde vært kjempekjekt i og med at de aller fleste vennene våre skal, å ikke minst få litt alenetid sammen. Ikke som mamma og pappa, men rett og slett kun som kjærester. Det hadde vært noe for oss nå. 

Skal du dit?

sensationvinn
Stikkord:

4 kommentarer

Vidar

17.04.2011 kl.20:00

Bruker tiden min på noe annet en å reise på dop party :) 80 tatt for narkotika. Hvor er sikkerheten?

FayNatalie

25.04.2011 kl.21:22

Vidar: hehe, sant så sant ;) Dårlig med sikkerhet ja.. Bedre å høre musikken på Youtube eller noe da, så vet vi i alle fall at vi er trygg? ;) heheh

Inez

05.05.2011 kl.02:12

Dop party sier du Vidar. skaff deg informasjon før du uttaler deg.. jeg og mine venner bruker ikke dop men vi har vært på sensation år på rad så vær forsiktig med å dra alle under en kam.. Dessuten finner du dop på den mest uskyldigge konsert selv på valle hoving eller hvor det måtte være.. Så liker du ikke dop bør du holde deg innendørs for det er dop overalt..

FayNatalie

07.05.2011 kl.07:35

Inez: Ja, jeg er enig.. Alle vennene mine er også der, å ingen av dem holder på med dop! Veldig dumt å dra alle under samme kam, men det er fort gjort nå til dags dessverre.. Jeg gadd bare ikke diskutere med han andre om dette ;)

Skriv en ny kommentar

hits