PLATTFORM OG VEKTTALL

Heihei jenter.. og gutter (?)

Etter litt tenketid og mye frem og tilbake har jeg bestemt meg for å fortsette bloggingen. Det jeg er usikker på nå er om jeg skal fortsette på denne, eller om jeg skal fortsette på min gamle på blogspot.com. Blogspot har lagt opp til at det kan gjøres så mye med tanke på design å sånn nå i forhold til her. Å da tenker jeg ikke på html koder å sånt, men noe nytt som har kommet der. Nå er jeg jo veldig glad i denne bloggen da. Her har jeg skrevet fra da jeg ble gravid å tiden etter Daniel ble født. Har jo også en blogg til her på blogg.no som handler om hele svangerskapet fra a til å. Har så veldig lyst til å få en bok av den. Altså, ikke bok for allmenheten, men en bok som vi kan ha her hjemme å lese i når vi finner det for godt. Noen som vet hvordan man går frem for å få til det? Kan være så enkelt som å kopiere og lim inn osv, men tenkte kanskje det var en litt bedre måte å få gjort det på?


Uansett, nå ligger jeg i sofaen å gjør mine daglige gjøremål på internett. Som jeg har skrevet tidligere en gang så er jeg farlig avhengig av facebook, å en dag uten gir meg abstinenser. ILLE-
Ikke lenge siden jeg sto opp faktisk, så må finne meg noe mat. Kanskje en shake? Naam.

 

De fleste lurer kanskje på hvordan det går med slankingen? Vel, det går litt opp og ned. Nå har jeg holdt meg på et tall i lenger tid, men sist jeg veide meg hadde jeg gått opp to kg. Men, nå har jeg jo ikke trent eller spist så veldig sunn mat i det siste, så det sier seg jo selv. Det er forresten ingen hemlighet lenger; Jeg veide 66 kg når jeg ble gravid. 80 kg etter Daniel ble født, og det var da jeg begynte å tenke på vekta og at jeg ikke ville se ut sånn. Jeg var 67, men nå er jeg 69. Må ta meg selv i nakkeskinnet igjen nå, for jeg skal ALDRI over 70 igjen. (Om jeg blir gravid igjen kanskje)  Målet er 55-60 kg. En plass imellom der. Spørs hvor jeg er fornøyd med meg selv ;)

 

Skal tenke over litt det med hvilken plattform jeg vil blogge på, så sees vi! :))

 

4 kommentarer

Gunnhild

11.04.2011 kl.20:31

Hurra, no vart æ glad! :)

Så flink du har vært. Sikker på du klare å hold dæ under 70 æ :D

FayNatalie

11.04.2011 kl.23:32

Gunnhild: Hehe, søt du e! :) Ja, æ håpe det :))

Elisabet Yvonne

12.04.2011 kl.09:52

Jippi! Vi like blogging ;)

Uff.. æ gikk overt blogspot.. men det e kvar sin tyttj :)

U go! KOS-kroppen 2011 <3 <3

FayNatalie

12.04.2011 kl.12:07

Elisabet Yvonne: Hehe, jaa :) Det e nå vi kan, Elisabet ;) heheh

Jaa, æ veit.. like blogspot veldig godt.. Men, føle itj at leseran får like god oversikt der som innpå her.. Med tanke på vennelista osv.. Men, det e vel det einaste :)

Jaaaa, åååh.. kortet mitt va sperra no sist æ prøvd på trening, men nooo snart bynje æ for fullt igjen :D Heeeeerlig <3 <3 KOS, here we come :D

Skriv en ny kommentar

hits