DANSESTJERNA MI

Hei igjen

Nå sitter jeg å ser på en søtis som står å danser midt på gulvet her. Han elsker å danse å begynner å vrikke på rumpa, vifte med hendene og gå i ring med en gang det kommer musikk på. En ting er i alle fall sikkert å det er at han skal meldes på danseskole når han blir noen år eldre. Ikke dans i form av ballett og slike ting, men kanskje noe som passer bedre for guttene?! :) Regner med det kommer til å falle i smak.


Søtisen til mamma med ei lita spenne i håret. Hehe. Det skal klippes så fort vi finner en flink barnefrisør. Nekter å klippe han helt kort, men i alle fall stusse litt sånn at håret ikke henger foran øynene! ;)

Denne uka har jeg vært på skolen igjen. Denne gang har vi hatt litt mer om MakeUp, i og med at vi ikke følte vi fikk det inn i hendene forrige gang. Hadde en MakeUp-artist på besøk, som viste oss forskjellige ting. Spennende.

Siden sist har jeg fått meg jobb. Fikk den jobben på Braud & Bollur :) Har kun jobbet onsdag, torsdag og fredag forrige uke, men regner med det blir mer jobbing neste uke.

Ellers hadde vi besøk for 14 dager siden. Jeg, Elisabet, Maren ++ var ute på fredag å hadde det knallmorsomt. På lørdag var det Thomas sin tur for å ut, men i og med at Elisabet var her å de aller fleste vennene våre skulle ut betemte jeg meg for å bli med jeg også. Så ringte pappa å spurte om han ville ta Daniel til dagen etter, å det ville han selvfølgelig. Så vi leverte Daniel, å dro hjem for å dusje å ordne oss. Og etterhvert satt vi en 8-9 stykker her. Deretter dro vi til til Ann Maritha og Jan-Erik. For å være helt ærlig så har jeg ikke hatt en så morsom kveld på kjempelenge! Knallmorsomt å ha slike dager av og til. Godt å være sosial med venner å være bare Thomas og Fay, og ikke Thomas, Fay og Daniel. Selv om det også er koselig selvfølgelig! ;)


Ann Maritha, meg og Elisabet på fredagskvelden


Tonje, meg og Ann Maritha lørdagskvelden!

 Nå skal jeg rydde og vaske litt her, så skal Daniel og jeg ta turen inn til byen for å møte ei venninne og dattera hennes. Koselig. Gleder meg som en liten unge til å finne frem vogna å ta en trilletur. Nå er det veldig lenge siden sist.

© Fay Natalie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits