FREMTIDIG FOTBALLPROFF I HUS

Hei igjen

Da er jeg endelig skikkelig våken. Har vært som en zombie i hele dag. Ekkelt å gå å være så utslitt å trøtt. Men, kom meg omsider opp fra senga, slo på tv`n å satt å der igjennom noen sanger på Voice. Deretter ordnet jeg meg en NOKAshake å satte meg ned for å vente på litt energi. Ble skikkelig mett av den i dag. Kan det ha noe med at jeg har begynt med et annet kosthold? Spiser jo mat med så lite karbohydrater som er mulig.  Å når energien kom fikk jeg endelig rydda kjøkkenet, stua og støvsuget :) Herlige greier. Nå har jeg begynt å trene for fullt også,  å trener mandag, onsdag og fredag i 2 timer. Har så veldig mye pågangsmot akkurat nå, å det føles så bra. Gleder meg sånn til jeg når målet mitt.. For det skal jeg. Heldigvis har jeg herlige venner som trener sammen med meg å vi har trua på hverandre. Fra nå av og ei stund fremover skal jeg begynne å erstatte kveldsmaten med shake også. Se hvordan det går :) Har jo tross alt gått ned 12 kilo med shaken hittil, og da har jeg som oftest bare erstattet frokosten. Har ikke ord for for hvor mye jeg gleder meg til å nå idealvekta mi. NOKADIETTEN og jevnlig trening skal hjelpe meg i mål! :)

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en koselig liten shoppingrunde og lunsj med TonjeMi.. Planen var at jeg skulle ta bussen å hente Daniel i dag, men Tonje var så snill at hun ble med å hentet han før hun skulle hente tvillingene i barnehagen. Takktakk, Tonje :)

Ellers har vi fått en fotballgutt i huset. Nå skal han spille fotball hver dag til han blir rundt 16-17, deretter skal han tjene masse penger til mammaen og pappaen sin. Hih.i. Neida.. jodaSå nå er det kosings med Danielen min, så kommer det er innlegg om treningen og framgangen senere i kveld!

© Fay Natalie

 

7 kommentarer

08.02.2011 kl.17:26

Spent på framgangen! :)

Rui96

16.02.2011 kl.16:07

Så utrolig søt!
Så herlig han er! Her i hus har vi en gitarrist/rockestjerne/danser/kjendiskokk/fotballproff :P Og kanskje mer og! Neida hihi :P Men det er så gøy å se alt de gjør og alt de faktisk gjentar og som de liker å holde på med :)
Og det var absolutt ikke en dårlig ide, det der; la gutten spille litt fortball hver dag, tjene godt og så sende litt hjem til mamma og pappa når han blir eldre og har flyttet ut :D Kjempe ide :P Hhihi...
Gutten din er skjønn! Ha en super lørdag! klem<3

marit

22.02.2011 kl.23:29

Savner nye innlegg. Håper alt står bra til! :-)

Torill

25.02.2011 kl.13:03

Kjempefin gutt!!! =D

mammawesterheim

26.02.2011 kl.13:14

Sv : Ja altså en aldersgrense på 22 år som det høyeste ;)

FayNatalie

26.02.2011 kl.13:51

mammawesterheim: Åååja ;) hehe.. da skjønner jeg ;)

Skriv en ny kommentar

hits