FINFIN HELG OG MOTIVASJON

Heihei dere

I denne skrivende stund skulle jeg egentlig vært på jobbintervju, men er hjemme med syke Daniel, så da kommer jeg meg ikke ivei. Thomas kommer hjem i 5 tiden i dag, så håper han mannen vil møte meg da.

Var til mammaen min i helga. Daniel og jeg tok båten fra Kristiansund til Trondheim ( ca 4 timer) på fredag, og der sto "mormor" og "tante Sissel" å tok i mot oss :) Har ikke ord for for stolt jeg er over Daniel når vi reiser. 4 timer på båten, og alikevel blid som ei sol hele veien. Hadde med bilstol som han satt i helt frem til Tr.heim utenom en litt spasertur rundt om i båten. På lørdag kom mamma å hentet Daniel når hun hørte at han våknet, så sa hun at jeg kunne sove litt til. Å våknet klokken halv 1. Var mer enn uthvilt da. Herlig.
Lørdagskvelden var det duket for overraskelses-fest for søstera mi, Ingvild som ble 20 år forrige uke. Hadde det kjempekoselig, å vi holdt på frem til morgentimene. Jeg var i seng i halv 7 tiden.På søndag var det på tide å fra hjem igjen, å Daniel var nok en gang et prakteksempel. Vi var ute å gikk en liten runde igjen, å når jeg ville sette meg ned igjen, tilbydde ei dame som satt ved siden av oss å gå en tur med Daniel. Å det sa jeg jo ikke nei takk til. Hadde jo oversikten over hvor de var til enhver tid, så det så jeg ikke på som noe problem. 2 etasje på båten er ikke så veldig stor. Hyggelig dame! :)


Meg og Ingvild på Kos i sommer! ;)

Å vet dere hva? I forrige uke erstattet jeg alle frokostmåltidene med NOKAshake, å mens jeg ordnet meg til fest på lørdag, fant jeg ut at jeg ville veie meg. Og gjett, jeg har nok en gang gått ned 3 kilo. Nå har jeg endelig nådd 60 tallet :D En kjempefin start på kvelden. Så nå har jeg så stor trua på at jeg skal nå målet mitt innen mars/april. TAKKET VÆRE NOKADIETTEN, sier jeg bare!!!!!

♣ Fay Natalie

12 kommentarer

MARI

24.01.2011 kl.14:06

Så flink du e, Fay! :D Råbra jobba! Og du har all grunn te å vær stolt av den lille prinsen din. E ikke all som har klart å vært rolig så leng på en båt!

FayNatalie

24.01.2011 kl.14:44

MARI: Jaa, føle mæ flink no ja :) I alle fall når æ overhodet ikke jobbe SÅÅ HARDT for det :) Tænk dæ når æ bynje for fullt ;) hihi!! Jaa, herligheten.. han e et prakteksempel uten tvil! :))

Kniska

24.01.2011 kl.15:23

Bra jobba! Du sjer sjikkelig bra ut å :-D

mammawesterheim

24.01.2011 kl.18:39

høres jo ut som en kjempe kjekk helt. Greit når enn får byttet litt stue ;)!..

Så utrolig flink du har vært. Det er så gøy når en endelig ser et nytt tall :D! Nå har ikke jeg sett seksti tallet på en stund,men gleder meg til og komme godt ned på 70 tallet etter jeg er ferdig med denne graviditeten =)!

FayNatalie

24.01.2011 kl.19:32

Kniska: Takk for det Kniska! :))

FayNatalie

24.01.2011 kl.19:47

mammawesterheim: Hehe, heelt klart! :D

Ja, føler meg litt flink også! ;) Har nok ikke sett 60 tallet på mange år jeg heller, å det er jo derfor det er sååå morsomt, og ikke minst motiverende! :))

Jaa, men man går fort ned etter en graviditet om man vil! :)

mammawesterheim

24.01.2011 kl.20:23

Kan ikke du få mannebassen til og ta et helfigur bilde av deg NÅ :D! så kan du legge ut et bilde fra før du begynte så jeg får litt motivasjon:D

FayNatalie

24.01.2011 kl.20:56

mammawesterheim: hehe, njaa.. vi får se på det :) Liker DÅRLIG å legge ut helfigurbilder av meg selv.. Særlig når jeg ikke liker det jeg ser.. Men, NÅR jeg har nådd målet mitt legger jeg gjerne ut før og etter bilder! ;) DAA kan folk snakke så mye de vil om hvordan jeg VAR :p hihihi

Marthe H.

25.01.2011 kl.00:10

DU er så flink du Fay !!!!!

Stå påååå! :))

FayNatalie

25.01.2011 kl.00:41

Marthe H.: Tusen takk! :))

Elisabet Yvonne

27.01.2011 kl.01:06

Sååå herlig! :D

GO NOKA! ;)

så gæli flink ei pie <3

FayNatalie

27.01.2011 kl.08:00

Elisabet Yvonne: Jaa, skikkelig fornøyd no ja :) Men, må nok litt trening t å :) Kan itj lett NOKA ta alj kredittn! ;) hihii. Trening i dag no! :) Har søkt på masse jobba, så no ska æ bruk tia godt fram t æ får jobb! :)

Skriv en ny kommentar

hits