DET GÅR LETTERE NÅ

God dag alle sammen


Da er jeg fit for fight igjen. Etter å ha hatt en utrolig tung sekk å bære siden mellomjulen. Som jeg sa i det innlegget under her har vi hatt seriøse problemer med å få Daniel til å sove, å det har vært masse skriking og ikke minst uenigheter mellom Thomas og meg. Unner ingen å ha babyer med kolikk. Det hadde jeg ikke taklet så veldig godt, tror jeg. Kanskje annerledes med oss nå, i og med at Daniel er godt over året nå, å vi har vært så vant til at han har lagt seg uten problemer. Uansett, de siste to dagene har han sovet hele natta igjennom, å vi er nå tilbake på scratch - å det føles ikke noe annet enn H E R L I G!

Nå sitter jeg her å kaster i meg en shake fra NOKADIETTEN. Har erstattet frokosten en ukes tid med shake nå, å føler meg skikkelig våken og opplagt. Nå har det vært noe kluss med treningskortet mitt, men håper det har ordnet seg nå, å at jeg klarer å komme meg på trening i morgen i alle fall. NOKADIETTEN + Trening = Happy Fay ;)
Grunnen til at jeg går på NOKA er rett og slett for at det er en slankemetode som virkelig v i r k e r!
I jula erstattet jeg også frokosten med NOKA, og har faktisk gått ned 2 kilo i jula. Noe jeg er utrolig stolt over. I JULA liksom. Genialt.


Nå skal jeg hive meg rundt å få gjort noe her. Umulig å rydde når det kommer hjem en om noen timer å roter like mye igjen. Men, altså.. rydder jeg ikke nå, blir det jo dobbelt så rotete når han kommer. Så tror det er lurt å fått gjort noe nå. 

I mens for dere har en flotters dag! 
♣ FN

3 kommentarer

Elisabet Yvonne

11.01.2011 kl.15:39

Så bra han søv no da! :)

Flink jente som har gått ned 2kg! Æ har gått opp 2kg i jula;)

mammawesterheim

11.01.2011 kl.19:15

Godt dere fikk skikk på det =),det blir liksom litt mer slitsomt når man ikke er enige om hva som bør gjøres.

GRATULERER :D!.. Stå på ,jeg gleder meg til og se hvordan dette går =) DU er flink!

FayNatalie

16.01.2011 kl.21:52

Elisabet Yvonne: Ja, heldigvis! ;) Ååh, dæm kiloan e nok oppattgått no.. Men, e full skjerpings av både trening og kosthold no! ;)

Skriv en ny kommentar

hits