JEG ER UTSLITT, Å ANER IKKE HVA JEG SKAL GJØRE!

God kveld

Jeg sitter nå i sofaen, å krysser både fingre og tær på at Daniel nå sover et par timer. Vi har hatt en periode nå etter jul hvor han nekter å legge seg for å sove. Nekter å sove på natta, å nekter å sove på dagen. Nekter å sove i det heletatt. Bare ligger å skriker å skriker.. Å det tar sånn på på humøret mitt. Vi er jo vant til at vi ordner å legger han, sier god natt og tar igjen døra, for så å ikke høre mer fra han før dagen etterpå. Å det har vi gjort siden han var 3 uker gammel.
Men, det virker som om han skal ta igjen for alt det.

Thomas er borte på kvelden, så han slipper dette. Å på natta "skal jo han på jobb neste dag" så han må sove..
Jeg er utslitt... 
.... å der våknet han.. igjen...

Noen tips om hva jeg skal gjøre??!

4 kommentarer

Marit

07.01.2011 kl.00:12

Huff! Dette kommer jo alltid nårr man tror man er nådd bånd selv, så blir det noe kluss med de små.. Typisk :(

Vi får håpe det ordner seg, og at han kansje vil sove litt sammen med dere?

Kanskje noe han kjenner på stakkars liten så han føler seg utrygg.. På slike dager og netter er det man ønsker at han kunne ha snakket så du hadde fortått hva det var..

Og by the way : Har du sett at life kjører noka shaken på tilbud til 169,-? KUPP :)

FayNatalie

07.01.2011 kl.07:48

Marit: Jaa, det er så himla typisk at det skal bli sånn :/ Han har endt oppi senga vår hver natt nå, å da sovner han med en gang.. Så tydeligvis noe som gjør at han føler seg utrygg eller noe.. Han sov til mammaen min 4 dager i jula, å det var ikke noe problem i det heletatt, men når han kom hjem så har han vært sånn siden.. Jaa, hadde vært så utrolig mye lettere hver gang om de hadde kunne sagt hva som feiler dem.. Han begynner å hyle med en gang han ser at vi tar til høyre mot rommet hans.. Så jeg aner ikke.. Hadde lys på i går, å inatt har han sovet veldig godt :)) Var våken kun en gang i 11tiden igårkveld.. Så nå håper jeg det har løst seg :))

Oioi, et er kupp ja! :D:D Takk for at du sier ifra, men jeg har faktisk en avtale med NOKA som gjør at jeg får tilsendt gratis produkter i mot at jeg nevner de på bloggen her en gang i uken! :) Men, takk alikevel! :D

Frk Juul

03.02.2011 kl.19:02

Åh, ikke snakk... Linnea å! Etter at vi kom hjem fra Trøndelags besøk i jula har ho holdt på å tulla sånn ho å. E så drygt, når man ska opp kl 6 på jobb begge to... Men-men, vi mått nå få sove-problema en eller anna gang vi å. Ho har å vært helt eksemplarisk sia ho va lita :-p

Du? Æ lure på å kanskje prøv derre NOKA shaken æ å. Du vil anbefal dæm?

FayNatalie

03.02.2011 kl.19:38

FRK JUUL: Off, godt å hør at det ikke bare e her ;p Dæm ska vel ta igjen for alj dæm månanj dæm har vært eksemplarisk da sekkert ;)

Jaa, æ vil så absolutt anbefal dæm :) æ like kun sjokolade og vaniljesmak da, men finnes blåbær og jordbærsmak å :) Æ anbefale dæ å kjøp sånn "ènposjonsposa" først, for å sjekk ut kåssn smaka du like å ikke :) Æ har gtt ned 12 kilo med NOKA og litt trening :)

Skriv en ny kommentar

hits