MORGENSTUND HAR TRØTTFISK I MUNN

God morgen

Jeg sitter i sofaen, halvveis ligger. Jeg trodde jeg var skikkelig våken og opplagt når jeg sto opp med Daniel klokken 7 idag. Men nå, en time etter guttene har dratt er jeg så trøtt at jeg så vidt klarer å holde øynene oppe. Vet ikke helt om jeg gidder å legge meg igjen heller, for da sover jeg jo bort hele dagen. Jeg får prøve å få i meg en god frokost, så kanskje jeg våkner!

Om noen timer skal jeg være med ei venninne på shopping. Jeg skal ikke kjøpe noe denne gang, rett og slett for at jeg ikke trenger noe som helst. Kanskje flere tightser ettersom det er det eneste jeg går i  dagen. Faktisk gjort det i over et år nå. Etter svangerskapet klarer jeg ikke å gå tilbake til dongeribukse. De er trange å man ser dobbelt så stor ut i dem.

I går var jeg og Tonje til frisøren. Jeg klipte meg. Bilde kommer senere om dere er heldige ;)
Nå er jeg virkelig nødt til å ordne den frokosten. Gjeeeesp...


Mens dere venter får dere nøye dere med et FB bilde ;)
Ha en fin dag, dere =)

♣ Fay Natalie

2 kommentarer

mammawesterheim

05.01.2011 kl.12:18

God morgen :D!.. Jeg også vagger kun rundt i tights og joggebukse, syns det er helt herlig. Har to dongeribukser som jeg brukte litt en stund ,men den tid er forbi :/

Håper du fikk i deg en god frokost =)

FayNatalie

07.01.2011 kl.00:09

mammawesterheim: Ååh, det er så ubeskrivelig godt det :D Hehe, jaa.. prøvde på meg ei i dag jeg også.. den passet, men skiftet til tights like før jeg gikk ut ;p Så, sånn blir det vel :)

Ja, frokosten var kjempeherlig ;)

Skriv en ny kommentar

hits