ÅRET 2010

Da er 2010 forsvunnet og vi ønsker 2011 velkommen :)

Jeg hadde ingen nyttårsforsetter i fjor som jeg kan finne her på bloggen. Så da er jeg i alle fall nødt til å tilføye noen denne gang;

♣ Ikke noe brus før Julebrusen kommer i butikken for neste sesong.
♣ Passe på å spise sunn mat å velge bevisst bort det usunne
♣ Trene minimum 2 dager i uka
♣ Gå ned enda 10 kilo innen Mars
♣ Gjøre det beste jeg kan på skolen (Hudpleie)
♣ Få en jobb for å tjene EGNE penger. Har ikke ord for hvor lei jeg er av å "snylte" på Thomas

Mitt 2010;

I JANUAR hadde vi dåp for Daniel å det var en vellykket dag med både venner og familie

Vår lille familie

I FEBRUAR var jeg igjen på gjenforening i Oslo med de jeg reiste til Canada med i 2007. Både Thomas, Daniel og jeg pakket bilen å kjørte nedover til hovedstaden. Søstera til Thomas bor på Jessheim, så de skulle tilbringe helga der. Var koselig å møte gjengen igjen, å vi koste oss med sightseeing, mat og god drikke.

Kosing på hotellrommet med litt vin før vi dro ut på middag

Den 20. Februar fylte jeg 22 år å jeg hadde hele huset fylt med gode venninner

80-tallsparty it was!

I MARS pusset Daniel tennene for første gang ;)


...og jeg møtte mitt store Paradise Hotel" Idol"

Nemlig Stian. Dette var STAS!!! Hehe

I APRIL var det tid for påske igjen, å Daniel ble med på hytta for å "feire" sin første påske der oppe. Vi hadde det kjempekoselig med masse familie og mye fint vær. 


Den 5. April var vi i Dåp til tvillingene til Tonjemora mi. Både Thomas og jeg var faddere

Malin og Cahtrin :) ♥

Jeg begynte også på NOKADIETTEN i April, å har gått på den siden. At jeg har gått ned 10 kilo + siden da er helt fantastisk. I jula var jeg hos mamma å da møtte jeg selvfølgelig stefaren min, å han kunne fortelle at jeg så veldig flott ut, å at han skulle vite svaret på hva jeg gjorde for å gå så fort ned i vekt, for ingenting av det han gjorde funket noe særlig. Så nå skal altså han begynne med shaken fra NOKADIETTEN også! :)) Som sagt så er det flere alternativer du kan kjøpe, men sånn som meg så er han en shake-kar! Hehe

I MAI opplevde Daniel sin første 17.mai å den ble feiret her hjemme i Kr.Sund. Vi dro inn til byen, så på toget å dro på Peppes Pizza med noen venner å spiste mat. 

Søtingen venter på mat på Peppes Pizza :)

Det var også skikkelig fint vær i hele Mai, å vi utnyttet anledningen til å være masse i parken


Juni er helt blank, så vi hopper til JULI - den 3 tok vi turen til Ålesund sammen med et vennepar og familien. 

Ålesund er virkelig en helt fantastisk vakker by. Vi var først oppe på Aksla - et utsiktspunkt oppe på fjellet. Det går fint både å gå og kjøre, men i og med at det nesten bare er trapper opp bestemte vi oss å kjøre opp. Ser for meg at vi hadde tatt opp og ned vognene i de trappene. Eller, nei. 

Min lille familie oppe på Aksla

Den 25.Juli fylte gullgutten vår 1 år, å vi hadde venner og familie på besøk. Det første året gikk så alt for fort, å jeg har nå lært meg å ta godt vare på den tiden vi har. Nå er det bare et halvt år igjen til gullet er 2 år, å plutselig flytter han hjemmefra. 

Gull som hjelper til å rydde bort eskene etter all gaveåpningen :)

I AUGUST etterlot Thomas og jeg lillegullet hjemme hos tanta si ei uke mens vi reiste til Hellas med to venner.Var spent på hvordan det var å reise fra lillegullet vårt, men det gikk veldig fint. Vi snakket sammen på Webcam og ofte i telefonen. Vi storkoste oss på ferie å ladet opp batteriene

Ingvild - søsteren til søsteren min (!) og jeg! :)


Koste oss med båttur, litt festing og masse avslapning :)

..Mens gullet koste seg hjemme med tante;Da dette bilde dukket opp på skjermen min begynte jeg seriøst å grine. For en fantastisk gutt jeg har ♥

I SEPTEMBER begynte Daniel i barnehagen, å det var stor stas. Vi var veldig stolte av at han tilpasset seg så godt fra første minutt. Så vi slapp faktisk å være der den tredje dagen. (Noen av dere maste om at jeg var ei dårlig mor for at jeg ikke var der når jeg skulle være der. Men, når de i barnehagen sier at alt går helt plettfritt, så går det vel greit alikevel, eller?)

Storkoser seg!

Han tok også sine første skritt den 20 :) 

Ikke bare mammsen og pappsen som var stolte her nei!

I OKTOBER feiret Thomas og jeg at vi hadde vært sammen i 6 år! Tiden går jammen fort, men det har jeg vel nevnt ti tusen ganger før på denne bloggen. Markusgull som jeg også er fadder til ble 3 hele år den 24 :)) ♥

I NOVEMBER var tvillingenjentene til Tonje 1 år ♥

..OG I DESEMBER står vel ganske enkelt og greit på rekke og rad under dette innlegget ;))

 

4 kommentarer

Johanne

02.01.2011 kl.19:53

Hei Natalie! Modig sagt til Lars Tangen! Stå på ! - JOhanne

FayNatalie

02.01.2011 kl.21:47

Johanne: Heihei, tusen takk for det :)) Man må stå for sine meninger, å jeg mener at jeg ikke skrev noe galt i den forstand! Menmen :)

Melissa Marie

04.01.2011 kl.21:22

sv; Ja, jeg har ikke vært så mange ganger på Gossip, men de gangene jeg har vært så har jeg vært super fornøyd. Liker det at de virkelig hører på kunden sin, ikke kommer med uttalelser om "ødelagt" hår når det f.eks. er bare tørt, og at de ikke presser på kundene sine produkter. Er ikke så ofte til frisøren lengre for etter jeg har vært til Gossip og fikk beskjed om at det var ingenting galt med håret mitt, altså ikke slitt, så begynte jeg med ordentlig shampoo, balsam og hårkur, og håret ble så godt som nytt. Frisørene der sa jeg hadde så fin lengde, at det kledde meg, så om jeg ikke ville ha kort hår eller klipt lugg, eller bare ta ettervekst så så de ingen grunn til at jeg skulle komme ofte :-)

FayNatalie

06.01.2011 kl.23:30

Melissa Marie: Ja, du har så rett.. Det er virkelig viktig å høre på hva kunden vil.. Det er så typisk at de sier at man har ødelagt hår å etterpå prakker på deg produkter du bare MÅ ha for at du skal få et livlig hår igjen.. Ja, hårkur er veldig viktig for meg i alle fall :) Håret ser så mye livligere ut med det!

Go, Gossip! ;))

Skriv en ny kommentar

hits