JULA ER OVER, Å NÅ SER JEG FREM TIL ET NYTT ÅR

 

Hei igjen

Nå for ikke så mange timer siden kom jeg inn døra her hjemme. Kjempegodt å komme hjem igjen, hadde det ikke vært for at det var sånn ca 4-5 grade her. La Daniel i senga med nattklær og flisdress. Såå kaldt var det. Nå sover godgutten godt i senga si.

Jula er over å det er veldig godt. Lillejulaften dro vi til Surnadal å besøkte moren til Thomas etterfulgt av kveldsmat hjemme hos familien til Daniel Aabel. ♥ Sov godt ♥ Så dro vi videre hjem til mammaen min. På julaften sto vi opp tidlig, spise en herlig julefrokost å brukte dagen på masse snakking og kosing. Er alt for lite hjem til mamma.
Så var det tid for å på med finstasen, spiste god julemiddag, åpne pakker og spise ris-krem. Kvelden gikk så veldig fort å plutselig var vi i seng.


Tøffingen i finstasen ♥

Første juledag dro Thomas & jeg hjem til hjembygda mi for å dra på party med masse venner. Daniel ble igjen til mormoren sin. Jeg var hos ei venninne å vi satt tosammen i flere timer før de andre dukket opp, men det ble en koselig kveld;


Meg & Ingrid


Ann Helen, meg & Agnete

Har hatt det både koselig og kjedelig hjemme mens vi var der. Det viser seg at folk ikke kan passe sine egne saker, ting som har med meg å gjøre får jeg vite sist osv. Men, det er vel ikke å komme ifra. Alt i alt har jeg hatt en superkoselig jul :))

Nå skal jeg legge meg under to dyner, tre ull-pledd og 1 flis-pledd, å håper at det er litt varmere i stua når vi står opp i morgen. Ha ei fortatt fin jul, dere!

♣ Fay Natalie

2 kommentarer

Ingrid

30.12.2010 kl.18:55

Fiiiine Daniel:-)

FayNatalie

30.12.2010 kl.19:13

Jaaa-aa ;D

Skriv en ny kommentar

hits