NOKADIETTEN

Heihei

Nå har jeg akkurat begynt på NOKADIETTEN igjen etter en liten pause. Var å hentet shaken min på posten for to dager siden. Sist gang jeg gikk på NOKA gikk jeg ned 10 kilo (!!) å nå skal jeg enda 10 kilo ned. Noe som jeg tror kommer til å gå ganske greit. Nå har jeg jo også startet å trene oppi det hele, så da skal 10 kilo bort før bursdagen min den 20.februar. Kan vel ikke få en bedre bursdagsgave av seg selv vel?

Som jeg har sagt tidligere så drikker jeg Milkshaken fra NOKADIETTEN, men du får også nudler med smak av kylling eller biff, supper, konfekt barer og crisp barer. Selv foretrekker jeg Milkshaken, for den er nydelig god å jeg gleder meg til neste måltid med den, så har jeg ikke tid til de andre gode rettene. Hehe

Uansett, NOKA Milkshake gir deg det overskuddet du trenger for å leve et aktivt liv mens du slanker deg. Med den helt riktige mengden og sammensetningen av alle de viktige næringsstoffene, forblir du både fysisk og psykisk opplagt! Samtidig er sammensetningen slik at dietten gir få kalorier, noe som får deg raskt ned i fettvekt.Bruk NOKA når du vil:

- Gå raskt og helsemessig trygt ned i vekt
- Sikre deg et balansert og riktig sammensatt måltid
- Kunne spise annen mat ved lyst og behov uten å ødelegge kuren
- Fortsatt vil være fysisk og psykisk opplagt 
- Trene så mye du ønsker i diett-perioden

Ha en fin dag, dere!
♣ Fay Natalie

6 kommentarer

AnneMarie

21.12.2010 kl.14:45

Høres ganske greit ut at man får i seg det meste av det en trenger så lett da. Spiser du andre måltider i løpet av dagen og, eller drikker du kun shaker? :)

FayNatalie

21.12.2010 kl.18:29

AnneMarie: Ja, sant? :D Jeg spiser nok andre måltider i løpet av dagen ja, men prøver å holde meg til det på sunnsiden da ;) Drakk kun shake 5 ganger daglig i 5 dager tidligere her en gang, men du går nok å tenker på mat 24/7 ;p

Maren

26.12.2010 kl.18:53

Løst te å prøv æ og..:) Ka d koste og koss får du ti det?

Betina reine

16.03.2011 kl.21:32

Gikk du opp mye etter du sluttet sist?

FayNatalie

18.03.2011 kl.08:43

Betina reine: Ikke èn eneste kilo :D

Betina reine

18.03.2011 kl.13:29

nice:)

Skriv en ny kommentar

hits