BADELAND & PHOTOSHOOT!

Heihei

Nå ligger jeg i sofaen med pcn på fanget. Det ble plutselig kaldt igjen i dag, så jeg har dullet meg inn i et stort godt teppe. Venter på at Agnete, Asgeir og Markus skal komme. Vi skal nemlig i badeland en tur. Skal hente Danielgull i barnehagen etterpå, sånn at han får bli med også. Håper vi klarer å overtale Thomas til å være med. Hadde vært så koselig å dratt bare vi 6 igjen. Vi dro masse før Daniel ble født, men nå har det på en måte dabbet av. Det må vi endre på.

I går hentet jeg Daniel i barnehagen, Thomas var utenbys på jobb å rakk ikke hjem tidsnok. Så måtte løpe til bussen for å rekke den. Når jeg kom dit ble jeg møtt av en herlig, smørblid gutt. Vi tok oss god tid i og med at det snødde som bare det ute. Barnehagen stengte klokken halv 5, å Daniel og jeg sto ute i vinterværet mutters aleine. Så jeg ristet på hodet å tenkte hvorfor i H jeg sto der enda. Er jo mye varmere å gå selvfølgelig. Selv om det var V E L D I G  tungt å gå på et ubrøyta fortau så koste vi oss i mørket vi. Stiv og støl i dag i alle fall.

I går kveld hadde Thomas og jeg det utrolig morsomt med YouCam`en på denne pcn, å vi holdt seriøst på å le oss ihjel.. Her er noen av bildene fra "photoshooten":

Føler jeg at jeg snart er klar for modelloppdrag, tror dere ikke det?! ;)
Nåå skal jeg på bading, så vi sees!

♣ Fay Natalie

2 kommentarer

Mia

20.12.2010 kl.19:35

Hahaha, så sykt bra det siste bilde der va :-D

FayNatalie

20.12.2010 kl.22:45

Hehehe, jaaa ;D

Skriv en ny kommentar

hits