SYKT GULL HJEMME & MØRKETID

Hei i luken

Nå sitter Daniel og jeg å koser oss. Skal ikke mye til før vi gjør det da, men nå koser vi oss ekstra mye. Vi har tent opp i ovnen, tent lys, har Disney Chanel på tv`en og Daniel følger ivrig med;


Veksler mellom smokken og pepperkaken..

Barnehagen ringte i halv 3 tiden i går om at Danigull hadde vært urolig og grinete i noen timer, å de trodde det var noe som plaget han. Så jeg heiv meg på bussen å prøvde å få tak i Thomas. Om lillegull kjente på noe som ikke var så veldig godt ville jeg ha han minst mulig ute i kulden. Så Thomas kom å hentet oss å vi dro til legen en tur. Det viste seg at det var en begynnelse av en ørebettenelse. Så nå krysser jeg både fingre og tær på at han blir bedre, og ikke værre. Formen er så som så i dag, han er veldig snørrete og hoster mye, men ser ikke ut som om det er noe som plager han. Men, vi holder oss inne i dag også, for sikkerhetens skyld.

Klokken er nå ti på halv 3, å det er allerede blitt mørkt. Rart at man kun har lyse dager i noen timer på denne tiden av året. Men, det er koselig. Jeg synes det er koseligere med tente lys og fyr i ovnen når det er mørkt ute. 
I dag skal vi forresten på en liten shoppingrunde igjen. Mangler noen få julegaver. Resten kommer i posten ;) Har bestilt noe så enkelt som kalendere til julegave til de aller nærmeste. Besteforeldrene til Daniel osv.

Nå skal Danigull hoppe i sengen sin en tur tror jeg. Tv`en er ikke fullt så interessant lenger, å han kjemper for å holde øyene oppe. Hehe. Stakkars liten


Mammas lille gull ♥

Ha en fin dag, dere!

♣ Fay Natalie

2 kommentarer

07.12.2010 kl.16:00

uff da.. :/ ikke bra..Får håpe han slipper unna! for det er vondt det :(

Go bedring til lille D !:)

kos dere videre med opptent ved å lys <3

FayNatalie

08.12.2010 kl.08:19

Anonym: Nei, ikke bra når de små har det vondt :/ Syk enda også, så slapp nok ikke så veldig lett unna :/ Tusen takk for det :))

Skriv en ny kommentar

hits