MALING AV KJØKKEN (BILDE) & SØNDAGSKOS

God kveld

Da sitter kjærest og jeg å ser Harry Potter av alle ting. Eller, han ser å jeg titter bortom av og til. Det brenner i ovnen og det lyser fra telys i hele rommet. Søndagskos. Er akkurat ferdig med andre strøket på kjøkkenet. I og med at vi ble så fornøyde med den fargen vi valgte ut til den ene veggen, bestemte vi oss for å male hele kjøkkenet i den fargen. (Vi har jo satt opp en vegg imellom kjøkkenet og det som nå skal bli bad, å jeg tenkte å ha en kontrastvegg) Så det ble ingen kontrastvegg alikevel. Men, det gjør jo ingenting. Gleder meg til å vise dere badet når det blir ferdig. Vi er veldig fornøyd selv i alle fall :))


Her er fargen jeg maler kjøkkenet med. Den vises kanskje litt gulgrønn her enn hva den er, men fargen er i alle fall noe mellom mørk brun og caffe latte-farge. Jeg liker den kjempegodt.

I går dro vi til Molde en tur, sammen med Ann Maritha og Jan-Erik. Skulle egentlig til Tr.heim men dent ble det ikke noe av. Vi kjøpte nye dører til hele huset, å jeg gleder meg virkelig til å få dem opp. Bare dører gjør jo at det ser litt nyere ut. Skulle også ta julehandelen i Molde, men jeg akutt kvalm og dårlig form, så ble ikke så mye handling før vi dro hjem igjen. Stakk innom et senter her hjemme på tur hjem i stedet, å da så vi på akvarium og fisk. Vi tenker på å få i oss det ettersom jeg er allergisk mot alt som heter for pelsdyr å vi ikke kan ha noen annen form for "husdyr". Så vi fant ut at fisk er en god investering.

Nå skal jeg bryne meg på det siste strøket på kjøøket, er så ivrig på å få det ferdig slik at vi kan henge opp ting på veggen igjen. Hater tomme vegger. Blir så ensomt.

Tusen takk for tilbakemeldingen på håret mitt forresten, jeg er sånn passe fornøyd selv. Er vel en påvenningssak. Man kan jo faktisk være helt annerledes i ansiktet også når man endrer hårfarge. Da tenker jeg på sminke osv. Føler jeg kan bruke litt mørkere farger nå, men det må være en mellomting selvfølgelig.


Se så fine gutter jeg har ♥

Ha en fin kveld

♣ Fay Natalie

Stikkord:

8 kommentarer

mammawesterheim

05.12.2010 kl.21:21

'kjøkkenet fikk jo en kjempe flott farge :):)... Blir bra med nye dører og alt ;)
Kjøkkenet såg kjempebra ut, Fay!! :D Gle mæ te å kom å sjå, e nå heilt forandra sia æ va der sist!! Ha itj sjett "bade" eingång :o Plutselig ein dag e æ der.....

HADE ;¤

btw, du e nydelig i brunt hår!! <3

FayNatalie

06.12.2010 kl.07:54

mammawesterheim: Tusen takk for det :)) Jaa, blir nok litt annerledes med nye dører! ;D Gleder meg

FayNatalie

06.12.2010 kl.07:55

Tonje: Jaa-a, takk for det, Trulsa ;¤ Jaa, du må komma innom en dag ;) Vi har gjort masse småting i det siste no ja ;) Gle mæ :D

Tusen takk, snuppa <3

Mongo

31.12.2010 kl.20:53

Hei, lille gutten din er kjempe søt, ihvertfall med dress på, søt søt!

FayNatalie

31.12.2010 kl.21:39

Mongo: Tusen takk for det! :)

Camilla

20.09.2012 kl.19:15

Hei! Har du den fargekoden du brukte på kjøkkenet? (mørk brun og caffe latte-farge. Jeg liker den kjempegodt)?:)

FayNatalie

22.09.2012 kl.23:37

Camilla: Jeg er litt usikker faktisk, men har igjen maling i kjelleren, så om du titter innom i morgen kveld så skal jeg sjekke det å skrive det her ;)

Skriv en ny kommentar

hits