LYST PÅ EN LØPEJAKKE ELLER EN BODY ANALYZER?!

God morgen

Nå har jeg lest over de bloggene jeg leser til vanlig. Å på en av de bloggene jeg leser fast hver dag kom jeg over noe jeg ikke kunne si nei takk til. Lone har nettopp bestilt seg en Body Analyzer; en liten sak som måler muskel-, fett og vannprosenten i kroppen din. Dette syntes jeg hørtes veldig interessant ut, så jeg bestilte den like så greit. Om du er interessert kan du trykke HER ! Du kan velge i mellom en løpejakke eller en body analyzer. Dette er i forbindelse med et abbonement for bladet iFORM, men jeg tenkte det kunne skjule seg en del skatter i det bladet. Å om jeg ikke vil abbonere lenger, så avbestiller jeg.


Den ser omtrent slik ut!

Jeg har vært våken siden guttene dro på jobb og i barnehagen. Kjempetrøtt og uopplagt. I går ringte jeg faren min å spurte om man måtte gå på pencillin når man hadde bihulebetennelse, og ja, man skal visst det. Så jeg startet på noen piller jeg hadde liggende siden sist gang jeg var syk. Ta det med ro, de er ikke så veldig gamle. Hehe.. Har så veldig lyst til å dra på treningssenteret for å trene, men jeg må nok holde meg inne tror jeg. Er jo ikke akkurat varmegrader ute.

Nå skal jeg lage meg frokost, så får vi se hva dagen bringer..
Ha en fin dag, dere!

♣ Fay Natalie

2 kommentarer

Elisabet Yvonne

18.11.2010 kl.10:01

Ååå.. Æ syns så synd på dæ! Du e jo syk heile tida :/

Vært arti å sjekka fett% og alt det der ja ;)

Kanskje æ får prøv din? :)

FayNatalie

18.11.2010 kl.10:11

Elisabet Yvonne: jaa.. har vært det ei stund no ja :/ Men, har begynt på pencillina no da, så håpe det bli bra no :) Jaa, ska bli artig å sjå om den funke ;) Kan ta den med på Aure neste gang da vettu! ;) Som bli i jula da ;)

Skriv en ny kommentar

hits