SOLSKINNSDAG ER TRENINGSDAG

Good morning

Nå har jeg ligget i sofaen å sett på alt rotet alt for lenge. Har sykt mye å rekke over før jeg skal hente Daniel i barnehagen senere. Thomas er utenbys på jobb i dag, så da er jeg nødt til å hente han. Må rydde litt her, å ikke minst spise litt. Skal på trening nå etterpå å jeg gleder meg i dag også. Rart hvor engasjert man blir av treninga. Gleder meg sånn til jeg har nådd målet mitt. Da skal jeg kun leve på brød og vann to ganger i uka. Neida, men jeg skal i alle fall prøve å holde vekta og formene der jeg vil ha dem - enkelt sagt; Et sunt kosthold.

I går kom lillegull hjem fra barnehagen med feber. Så var ikke så ivrig på å leke. Bare sitte i fanget til mamma og pappa. Ikke greit når små gulla ikke har det bra. Etter hvert som han ble litt bedre dro vi på Amfi storkaia å handlet nye vinter-sko til Daniel. Tror ikke han liker å gå med verken sko eller vinter-sko. Vinter skoene er jo litt høyere opp mot leggen, å om jeg skal gjette så tror jeg det er akkurat som å gå i slalåm-sko. Ser i alle fall slik ut. Stakkars gullet.


Lille-Daniel min ♥

Nåå skal jeg komme meg opp av sofaen.. Må nyte dagen så lenge den varer. Jeg skal i alle fall gå til treningssenteret, for det er litt av et vær ute nå. Alle dere i Kristiansund er vel enige med meg ;)
Vet aldri når vi våkner til høljregn eller snøstorm.

♣ Fay Natalie

4 kommentarer

MARI

10.11.2010 kl.12:28

Så fint designet ditt har blitt :) ROSA! :D

Fay Natalie

10.11.2010 kl.12:58

MARI: Takk for det!;D Jaa, æ like svart og Rosa ;) hihi

Frk Juul

10.11.2010 kl.18:01

Du e så fleenk, Fay! :-D

Hehe, Linnea såg ut som ho jekk med slalomsko ho å da ho først bynt å gå med vintersko, men no går ho helt vanlig, det e vell en tevnningssak vil æ tru!

Må sei mæ enig med Mari her altså, like designe dett æ å! Freeeesht

FayNatalie

10.11.2010 kl.19:26

Frk Juul: Ja, stolt! ;)

Hehe, jaa det e vel en tilvenningssak ja vil æ tru :) E vel sånn med oss alj :) Stakkars små har jo alder gått på snø før heller ;)

Ja, likt det æ å! ;) Satt å knøla litt ;p

Skriv en ny kommentar

hits