TRENING, KCAL OG HJEMMEKVELD!

Hei igjen..

Nåå sitter jeg godt i godstolen min igjen. Kjæresten kom hjem med pizza etter jobb i dag, men jeg har ikke tatt en eneste bit. Å gjett om jeg er stolt? M-m!!! Jeg tok meg heller en grov brødskive med hvitost og paprika. Men, det som er verst av alt, er at jeg ikke ble fristet av pizzaen, så det gikk egentlig ganske greit. Hehe.

I dag har jeg vært på trening sammen med Anne-Grete. Trente i en og en halv time. Først Ellipsemaskin i ca 15 minutter hvor jeg forbrente ca 60-70 kcal. Dette går ikke raskt unna i og med at jeg blir så veldig klar.
Men, Antall kcal forbrent på ca 30 minutters aktivitet på middels intensitet (gjennomsnittstall) for en Kvinne, som er 168 høy og 62 kg er 233 kcal. Så dette skal jo egentlig være en kjempebra treningsmetode om man er ute etter å forbrenne kalorier.

Etterpå gikk jeg over til en sykkel. Syklet i ca 20 minutter å forbrente litt i overkant av 100 kcal. Ettersom dette er første dagen på veldig lenge på treningssenteret nå, så gadd jeg ikke å presse meg selv. Vet jo hvordan det gikk forrige gang, nemlig nesten i bakken. Ikke bra. Etter vi ikke orket å sykle lenger gikk vi ned å trente rygg, mage og lår før vi avsluttet dagen. Herlig med en treningsøkt, å gleder meg allerede til mandag. Har jeg forresten sagt at jeg ikke trener for å bli sprek/tynn?

...Dette er jo det vi er der for å se;


hahah, neeeida.. dette fant jeg på google!!

Nå skal jeg kose meg med kjæresten, og i morgen blir det masse kos med gode venninner. Først er det 1 årsdag til ei venninne av Daniel ;) Å på kvelden er det duket for bursdags-party for ei venninne av meg! Herlige greier..♣ Fay Natalie

6 kommentarer

Christina Kverneng

05.11.2010 kl.20:36

ha en fin kveld! :))

waffles with cream

05.11.2010 kl.20:42

Ha en fin kveld:)

Jeg har lagt ut en vurdering og vil gjerne høre din mening om den:)

Tonje

05.11.2010 kl.20:49

Flink du har vært da! Ha en fin kveld:-)

Elisabet Yvonne

05.11.2010 kl.20:51

Du e så flink ei pie altså! :D

Godt å tren :D

Wannabefit!

05.11.2010 kl.21:10

Bruker du pulsklokke? Det anbefaler jeg, for da viser den så og si nesten eksakt hva DU forbrenner. De maskinene er ikke til å stole på :-) Når den sier jeg har forbrent 300kcal, sier pulsklokken 211.. Hehe

FayNatalie

05.11.2010 kl.21:20

Christina: takk det samme! ;)

waffles with cream: Takk det samme! :)

Tonje: Ja, jeg prøver i alle fall :) Godt den dagen man ser resultater ;)

Elisabet Yvonne: Jaa, føler meg flink helt til jeg ser på diin blogg ;) Du er jammen meg blitt fitnesswoman, altså ;€

Ja, veldig godt å trene.. Gleder meg til resultater :D :D

Wannabefit: Neei, bruker ikke det.. Skulle vel ha hatt ja.. har hørt om det du nevner her, men det får bare være til en annen gang ;p hehe.. Hmm, så den lyver på seg altså? Ikke bra, ikke bra ;) Men, må vel invistere i en pulsklokke da :)

Skriv en ny kommentar

hits